Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Topul celor mai mari chirii din Bucuresti

Topul celor mai mari chirii din Bucuresti


Cea mai mare chirie din Bucuresti este solicitata pentru un complex rezidential din zona Mosilor. Acesta este urmat, in top, de o casa cu 20 de camere din zona Dacia si de o vila din Baneasa, cu acelasi numar de camere.

Cea mai mare chirie din Bucuresti este de 25.000 de euro pe luna si este perceputa pentru un complex rezidential din zona Mosilor, format din 20 de camere, cu o suprafata de peste 1.400 de metri patrati. Complexul este format din subsol, parter, trei etaje si mansarda.

In chirie este inclus si terenul de 600 metri patrati, aferent imobilului, conform datelor imobiliare.ro.

Pe locul al doilea se afla o casa din zona Dacia, cu o chirie de 20.000 euro pe luna, a carei suprafata totala este de 1.800 de metri patrati, formata din subsol, parter si doua etaje. In total, vila are 20 de camere.Pe locul al treilea se afla o casa din zona Kiseleff, cu o chirie de 19.000 euro pe luna, formata tot din 20 de camere. De data aceasta, suprafata totala este de 1.165 de metri patrati. Imobilul este format din subsol, parter, patru etaje si mansarda. Terenul aferent constructiei este de 350 de metri patrati.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2720 ori