Reduceri de preturi la cele mai scumpe case din lume - vezi ce vile din Romania sunt in top

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
16046 citiri
Reduceri de preturi la cele mai scumpe case din lume - vezi ce vile din Romania sunt in top

Daca te numeri printre milionarii care isi cauta o casa, ai ales topul perfect. Cele mai impresionante oferte de pe piata au preturi pe masura. Cu toate ca in ultimii ani, segmentul rezidential de lux a fost lovit de criza, anul aceste se resimte o revenire a interesului pentru vile high-class.

Aceste case au avut etichete cu preturi mult mai mari descat in prezent, fiind reduse chiar si cu 85 de milioane de dolari. Vi se pare ciudat ca desi s-au ieftinit, acestea sunt inca pe piata? Avand in vedere faptul ca pretul unei astfel de vile depaseste 10 milioane de dolari, nisa de potentiali cumparatori este ingusta, potrivit CNBC.

In plus, unele vile sunt personalizate pentru miliardarii pasionati de vinuri sau magnatii care doresc sa-si faca o ferma pe cele 56 de hectare de teren.

Daca te numeri printre miliardarii care se gandesc la achizitia unei case din strainatate, la preturi reduse, sau daca pur si simplu iti place sa admirI lucrurile frumoase din viata, iata care sunt acestea:

Vila in Elvetia

Cea mai scumpa casa din lume se afla in Elvetia si costa 12 miliarde de dolari.

Nu te gandi ca e o risipa de bani, avand in vedere faptul ca in constructia sa au fost folosite peste 200 de mii de kilograme de metale pretioase, precum aur si platina.

Structura interna a vilei a fost realizata din piata meteorica si oase de dinozaur, ce dateaza de 65 de milioane de ani.

In rest, casa este una "normala" pentru un milionar: 8 camere, beci pentru colectia de vinuri si un garaj cu patru locuri de parcare.

Vila in Wyoming

Pe locul doi in topul celor mai scumpe case din lume se afla o vila in Wyoming care cost in prezent 175 de milioane de dolari.

Aceasta are doar trei dormitoare, dar in pret sunt incluse si o casa destinata oaspetilor, un centru ecvestru, o padure de conifere, mai multe pasuni si cateva iazuri in care se poate pescui.

Conacul se intinde pe un domeniu de 700 de hectare, care poate fi impartit in zeci de parcele.

Nu vei regreta daca vei hotari sa te retragi in Wyoming, la poalele muntilor Stancosi.

Santa Barbara, California

Cunoscuta sub numele de Pavilionul de sticla, vila a suferit cea mai mare reducere de pret de pe piata. Pretul initial al conacului pornea de la 35 de milioane de dolari in primavara anului 2010, pentru ca acum aceasta sa coste 15 milioane de dolari.

In ciuda reducerii drastice de pret, vila nu a reusit sa-si gaseasca un proprietar. Ai posibilitatea s-o cumperi, mai ales daca esti un pasionat de vinuri.

Vila are un beci special amenajat pentru vinuri, care detine deja cateva mii de sticle si o galerie de arta in care poti gasi masina de epoca a arhitectului Steve Hermann.

Singurul dezvantaj al acestei super vile este lipsa de intimitate avand in vedere faptul ca la exterior peretii sunt din sticla transparenta.

Malibu, California

Pretul vilei situate intr-o comunitate stransa de pe plaja Broad Malibu este de 6 milioane de dolari, in conditiile in care aceasta a debutat pe piata cu pretul de 10 milioane de dolari.

Vila are vedere spre coasta numita colierul Reginei si este pozitionata in jurul unei curti centrale, cu piscine si gradina, care sunt despartite de o punte de flori. Lotul se intinde pe 3.191 metri patrati, iar vila dispune de 4 dormitoare si 4 bai.

Snowmass, Colorado

Situata langa o statiune de schi din Colorado Snowmass, vila a fost scoasa la vanzare acum 8 luni.

Incepand cu luna iunie, pretul acesteia s-a redus la 5 milioane de euro de la 19,95 milioane de euro. Proprietatea are mai multe dependinte, inclusiv o casa de oaspeti, apartamente pentru angajati, un hambar si un centru ecvestru de 7.000 de metri patrati.

In anul 2004, Michael Jackson isi petrecea vacantele in aceasta vila pe care o inchiria cu 125.000 de dolari/luna.

In cazul in care nu vrei sa te avanti la achizitii imobiliare in alte state, ai ocazia de a alege o vila de lux chiar in Romania.

In ciuda ieftinirilor deloc neglijabile inregistrate in ultimii ani, preturile celor mai impresionante proprietati rezidentiale din Capitala sunt pe masura.

Potrivit datelor primite de la imobiliare.ro, mai jos se afla un clasament al celor mai scumpe vile din Bucuresti.

Vila in Piata Romana

Imobilul este situat pe Lascar Catargiu si dispune de 3 camere, patru bucatarii si patru terase, fiind construit pe o suprafata de 2.000 de metri patrati.

Vila este scoasa la vanzare pentru suma de 6.999.000 euro.

Vila in Dorobanti

Imobilul costa 8 milioane de euro, insa il poti inchiria pentru pretul de 25.000 de euro/luna.

Casa are o suprafata de 1.980 de metri patrati, are doua etaje si a fost construita in anul 1940, prin urmare arhitectura este in stilul neobaroc.

Imobilul dispune de 20 de camere, 4 bucatarii, 9 bai, 5 balcoane, 2 terase, 2 garaje si patru locuri de parcare.

Casa in Gradina Icoanei

Construita in stilul bizantin, vila are 2.264 de metri patrati, dintre care 1.800 de metri patrati utili. Conacul dispune de 20 de camere, complet restaurate, cu o bucatarie si zece bai.

De asemenea, imobilul poate fi inchiriat pentru 25.000 de euro/luna sau achizitionat pentru 6,7 milioane de euro.

Vila in Dorobanti

Construita in 2002, vila dispune de 8 camere, o bucatarie, 6 bai, 2 balcoane, o teresa si un garaj. De asemenea, vila dispune de crama, sauna, gradina amenajata, jacuzzi.

Imobilul este scos la vanzare pentru suma de 5,5 milioane de euro.

Vila in Calea Victoriei

Construita la sfarsitul secolului al XIX-lea, in stil baroc, vila are o structura bine definita si decoratiuni interioare splendide: statui, vitralii, picturi pe perete, usi de lemn masiv sculptate, marmura si candelabre de cristal Boemian in valoare de 350.000 euro.

Cladirea a fost consolidata si renovata in anul 1995.

Vila dispune de 30 de camere, patru bai si o bucatarie. De asemenea, cladirea are o camera frigorifica de 22 mp, iar bucataria poate sustine cu usurinta un restaurant cu o capacitate de 250 persoane.

Cladirea principala a fost cazinou, iar mai apoi restaurant, dar e de asemenea perfecta pentru o ambasada.

Pretul la care poate fi achizitionata: 5 milioane de euro.

#vile lux strainatate, #top vile lux, #vile lux bucuresti, #vile vanzare bucuresti, #vile vanzare strainatate, #vile scumpe bucuresti , #Case vile