Economii considerabile la caldura cu ajutorul centralelor pe lemne Stropuva

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 12:14
2957 citiri
Economii considerabile la caldura cu ajutorul centralelor pe lemne Stropuva

Pentru cei care vor sa apeleze la solutii ieftine, dar si eficiente de incalzire a casei, centralele termice pe lemn par de cele mai multe ori sa fie cele mai la indemana oferte. Il scutesc pe utilizator de multe batai de cap legate de costuri, dar si de perioada de incalzire.

In schimb, achizitionarea unor centrale termice lemne Stropuva reprezinta una dintre cele mai convenabile solutii in acest sens. Ocupa putin spatiu, merg pe baza de combustibil solid (ca de exemplu: pe carbune, lemne, deseuri lemnoase) si trebuie sa fie alimentate o data la un interval de cateva zeci de ore.

Stropuva-romania.ro ofera in acest sens unele dintre cele mai rentabile astfel de oferte existente in mediul online. Fiind unic reprezentant al acestei marci in Romania, garantia calitatii este pe deplin asigurata.

Aceste tipuri de centrale termice pot sa fie cu usurinta instalate intr-o multitudine de sisteme de incalzire. Se pliaza si la cel cu calorifere. Pot de asemenea fi folosite si la cele de incalzire apa menajera sau prin pardoseala.

De asemenea, pot sa fie conectate simultan la mai multe tipuri de astfel de instalatii.

Cazanul care intra in componenta centralei termice Stropuva poate fi si el folosit in mai multe modalitati, adica cu tiraj normal sau fortat, ori in sistem inchis sau deschis. Acestea vin la pachet si cu un regulator bitermic de tiraj, care este patentat de compania Stropuva reprezentata si in Romania.

Modelele cu capacitate ceva mai mare, precum Stropuva S40 universal, asigura chiar o durata de ardere de pana la 5 zile, daca arderea se face pe carbuni. Iar daca e pe lemne, ganditi-va ca timp de pana la 30 de ore nu va mai trebui sa va faceti griji in legatura cu incalzirea din casa.

Daca sunteti tot timpul ocupati si va vine greu sa va tot deplasati dintr-o camera in alta, pentru ca vi s-ar distrage atentia, aceste centrale Stropuva produse in Lituania sunt solutia ideala pentru dumneavoastra.

Randamentul de pana la 90% ajuta considerabil in economisirea de combustibil. Veti da o suma oarecum considerabila la inceput pentru achizitionarea acestui produs, dar numai peste cateva luni aceasta va fi in totalitate amortizata. Plus ca aceasta centrala are durata de viata de aproximativ 20-25 de ani, detaliu care nu are cum sa nu fie considerat de un real folos.

Suprafetele incalzite pot sa fie de la 20 de metri patrati pana la 400 de metri. Indiferent ca doriti sa incalziti o singura incapere sau chiar o casa foarte mare, o astfel de centrala va fi de un real folos, oricand si oriunde.

Nu ratati sansa de a va achizitiona unele dintre cele mai de calitate astfel de centrale termice, pentru ca se vor dovedi investitii consistente cu siguranta, care sa va schimbe radical modul in care percepeti confortul termic in propria casa.

Accesati site-ul stropuva-romania.ro si veti putea astfel gasi unele dintre cele mai rentabile astfel de oferte pentru achizitionarea de centrale Stropuva!

#centrala lemne Stropuva , #Case vile