Cel mai stilat garaj, perfect pentru curtea ta (Video)

Sambata, 01 August 2015, ora 00:00
22786 citiri
Cel mai stilat garaj, perfect pentru curtea ta (Video)
Foto: Gazebox

O companie italiana a reusit sa vina cu un concept revolutionar in domeniul spatiilor de depozitare din curtea unei vile, Gazebox fiind in acelasi timp garaj, magazie si chiosc de vara in care te poti relaxa impreuna cu prietenii.

Proiectantii inovativei constructii sustin ca, in acest fel, masina sau motocicleta ta sunt protejate perfect impotriva expunerii la soare si intemperii, arata portalul Freshome.

Italienii au folosit un cadru metalic fix, mai multe rame pliabile actionate din telecomanda si panouri de policarbonat special impotriva razelor ultraviolete, constructia devenind un adapost perfect ridicat in curtea ta.

Un autovehicul cu doua sau patru roti este ferit efectele pe care canicula sau vremea rea le poate avea asupra sa, iar daca nu ai masina, Gazebox poate deveni o magazie cocheta sau un chiosc de vara modern ridicat la tine in curte.

Dincolo de istalarea usoara si ancorarea rapida in orice fel de teren din curtea unei locuinte, constructorii Gazebox ofera posibilitatea personalizarii adapostului in diferite culori potrivite cu celelalte constructii din curte.

Acoperisul adapostului ridicat in curte este prevazut cu panouri fotovoltaice, astfel incat, la lasarea intunericului, poti aprinde lampile din interiorul Gazebox fie pentru a supraveghea atent masina, fie pentru a petrece o seara placuta in racoarea noptii.

Indiferent ce destinatie alegi sa ii dai inovativei constructii, producatorii sai te asigura de un singur lucru: Gazebox ramane una dintre cele mai stilate variante de garaj sau chiosc de vara, usor de instalat si de mutat si, mai ales, ieftin.

#garaj curte locuinta, #chisc de vara curte, #solutii moderne casa, #amenajare casa , #Case vile