Cat il costa pe Obama o saptamana de vacanta

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 08:34
3715 citiri
Cat il costa pe Obama o saptamana de vacanta

PresedinteleStatelor Unite a platit in ultimii trei ani, in vacantele pe care si le-a petrecut pe proprietatea Martha Vineyard, o chirie saptamanala de 50.000 dolari. Proprietatea a fost vanduta recent cu 22,4 milioane dolari.

Proprietatea Martha Vineyard, unde si-a petrecut vacantele Barack Obama si familia sa in ultimii trei ani, a fost vanduta arhitectului britanic, Norman Foster, pentru 22,4 milioane de dolari.

Proprietatea, cunoscuta sub numele de Blue Heron Farm, include 2 cladiri, teren pentru activitati ecvestre, un teren de tenis, un teren de baschet si unul de golf, scrie Propgoluxury.com.

De asemenea, proprietatea detine si piscine si gradini intinse.

Lordul Norman Foster, arhitectul stadionului Wembley din Londra si al cladirii Gherkin, a cumparat acest complex rezidential prin compania Blue Sky cu sediul in Massachusetts, pentru 21,9 milioane de dolari.

Vanzatorii proprietatii sunt Mollie si William Van Devender din Mississippi, care au cumparat casa in 2005, pentru 20,4 milioane de dolari si care o inchiriau de 3 ani de zile familiei Obama pentru vacanta de vara.

William Van Devender a precizat ca noii proprietari intentioneaza sa foloseasca proprietatea in scop personal si ca nu o vor mai inchiria.

#casa vacanta Obama, #Barack Obama vacanta , #Case vile