Alege tigla metalica de la RoofArt, pentru un acoperis trainic

Vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 15:26
1016 citiri
Alege tigla metalica de la RoofArt, pentru un acoperis trainic

Asa cum indica si numele, compania de renume RoofArt este promotoarea unora dintre cele mai inovative si fiabile solutii pentru acoperisuri. Inca din 2001, de cand s-a infiintat, compania promoveaza tigla metalica Umbrella® drept una dintre cele mai bune optiuni pentru sistemul de invelitori al casei.

In Romania exista numerosi producatori de tabla pentru acoperis, insa cu ce este mai presus compania RoofArt, prin ce se remarca aceasta pe piata si ce aduce nou tigla metalica produsa de aceasta? Sunt intrebari la care vom raspunde pe parcursul acestui articol.

Prin ce se remarca RoofArt ca producator de tigla metalica in Romania?

Misiunea companiei este de a le satisface clientilor romani nevoile in ceea ce priveste siguranta si rezistenta acoperisului in orice conditii climatice.

Mai exact, garanteaza un acoperis a carui durata de exploatare depaseste 60 de ani, cu un design elegant, unitar - toate accesoriile acoperisului trebuie sa fie realizate din aceleasi materiale si sa aiba aceeasi culoare - si care sa merite din plin investitia.

De aceea, RoofArt investeste constant in asigurarea unui nivel superior din punctul de vedere al calitatii produselor din portofoliu. Toate acestea sunt dovedite de urmatoarele aspecte:

  • folosirea unei materii prime de inalta calitate in fluxul de productie a sistemelor de invelitori, furnizata de marele concern suedez SSAB;
  • utilizarea unor tehnologii si utilaje profesionale de origine finlandeza, produse de Samesor si Macring;
  • inovatie, fiabilitate si rezistenta crescuta in ceea ce priveste produsele finale puse in vanzare.

Acoperisul din tigla metalica RoofArt - caracteristici definitorii

Tigla metalica, fie ca este produsa de RoofArt sau nu, reprezinta materialul de constructii cel mai ales pentru realizarea invelitorii, remarcandu-se in special prin rezistenta in fata conditiilor climatice nefavorabile.

Insa tigla metalica Umbrella®, atat varianta clasica cat si cea cu prinderi ascunse (dublu-modulara), aduce mai mult decat atat.

Principalul avantaj care o diferentiaza de modelele existente pe piata este reprezentat de materia prima folosita la producerea ei: otelul suedez SSAB.

Acesta este cel care ii ofera tiglei incredibilele proprietati anticorozive, rezistenta la zgariere si factorii UV, dar si o durabilitate crescuta in fata factorilor externi de mediu.

Toate acestea conduc catre o durata de exploatare ce depaseste 60 de ani, beneficiu ce s-ar traduce printr-o investitie rentabila pe termen lung.

Gratie otelului de origine suedeza furnizat de concernul SSAB, pentru sustinerea tiglei metalice Umbrella® se mai aduc urmatoarele argumente:

  • dispune de o rezistenta crescuta la coroziune datorita stratului de zinc de 275 g/ mp, care actioneaza ca un scut asupra miezului de otel impiedicandu-l sa rugineasca;
  • panourile de tigla metalica se manevreaza si se monteaza foarte usor, greutatea lor nefiind foarte mare;
  • utilizarea tiglei metalice Umbrella® contribuie la protejarea mediului inconjurator prin faptul ca stratul de acoperire bio GreenCoat de care beneficiaza, pe baza de ulei de rapita, reduce cantitatea de noxe emise in aer;
  • aspectul exterior este extrem de elegant si uniform, atat datorita foilor de tabla in sine, cat si faptului ca toate accesoriile sunt realizate din aceleasi materiale si au aceeasi culoare;
  • panourile de tigla beneficiaza de canale laterale de scurgere care nu permit aparitia infiltratiilor in mod accidental;
  • garantia este cea mai mare intalnita in piata, 40 de ani impotriva coroziunii. Aceasta este asigurata chiar de producatorul suedez de otel si se bazeaza pe cei peste 40 de ani de teste facute in mediul extern, in cele mai aspre conditii de clima din intreaga lume.

Specialistii RoofArt nu spun neaparat ca cel mai bun acoperis este cel realizat din tigla metalica Umbrella®, ci ca acesta exceleaza la trei capitole: rezistenta, aspect si garantie. Or, asa cum am vazut, acoperisurile RoofArt prezinta intocmai aceste avantaje.

Asadar, in cazul in care consideri ca este necesar sa schimbi invelitoarea actuala cu o varianta net superioara din toate punctele de vedere sau daca te afli in faza de constructie a acestui element arhitectural, un acoperis din tigla metalica Umbrella® este ceea ce cauti.

Daca inca nu esti convins, raspunde la urmatoarele intrebari si in mod sigur vei face alegerea corecta:

  • Vrei sa uiti de grija reparatiilor periodice?
  • Vrei sa nu te temi de aparitia infiltratiilor in perioadele ploioase?
  • Vrei sa te bucuri de un acoperis cu aspect elegant?
  • Vrei sa ai siguranta unui certificat de garantie cu termen indelungat?

#acoperis tigla metalica, #accesorii acoperis , #Case vile