Gateste in stil american, cu electrocasnice XXL

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 00:00
2523 citiri
Gateste in stil american, cu electrocasnice XXL

Americanii prefera pentru electrocasnice modelele din otel inoxidabil, cu butoane rotative solide si manere articulate care faciliteaza inchiderea si deschiderea usilor.

In cuptoarele-gigant incape un curcan intreg, dar si o multime de preparate pentru cei mai pofticiosi dintre musafiri. Si, pentru ca si europenii dau dovada de inclinatii spre mesele bogate si bucatarii tot mai spatioase, iata ca stilul a fost imprumutat si pe batranul continent.

Business24 iti recomanda sa stai cu ochii pe masinile de gatit de la Miele, cu dimensiuni standard de 76 de cm, 92 de cm si 122 de cm.

Dimensiunile masinilor de gatit incep de la un minimum de 76 de cm si capacitatea interioara a cuptorului de 131 de litri. In plus, cel mai mare cuptor are o capacitate de 163 de litri, o capacitate interioara nemaiintalnita la cuptoarele de pe piata europeana.

"Pentru comparatie, cel mai mare cuptor conventional Miele, de 60 de cm, are o capacitate interioara de 76 de litri", spun importatorii, intr-un comunicat remis Business24.

Cateva dintre caracteristicile acestor masini de gatit americane sunt termometrul wireless patentat, functia de Umiditate Plus (mancarea se coace si se rumeneste mai bine datorita acestei functii), accesorii PyroFit (rafturi, tavi si ghidaje telescopice) care pot fi lasate in cuptor in timpul autocuratirii pirolitice, control M-Touch cu mai mult de 200 de programe automate si o interfata asemanatoare cu cea a unui smartphone.

Produsele vor fi disponibile pe piata europeana cel mai tarziu in 2016, urmand sa fie stabilite si primele tari in care vor fi comercializate.

O.D.

#electrocasnice XXL, #masini gatit americane, #cuptor american , #Bucatarii