Frigiderul, primul tau pas catre o bucatarie de lux

Sambata, 17 Mai 2014, ora 00:00
2421 citiri
Frigiderul, primul tau pas catre o bucatarie de lux

Frigiderul este unul din elementele care dau savoare oricarei bucatarii, atat la propriu cat si ca design si atmosfera. Stii, insa, ce trebuie sa urmaresti atunci cand faci o astfel de achizitie?

Tehnologiile inovatoare de pastrare a alimentelor, compartimentarea inteligenta, materialele sofisticate si designul exclusivist reprezinta atuuri ce trebuie sa cantareasca greu in momentul alegerii.

Nu uita, desigur, de vitrinele pentru depozitarea climatizata a vinurilor si humidoarele, dispozitive esentiale pentru pastrarea calitatii trabucurilor.

Iata cateva exemple de caracteristici pe care ai putea sa le cauti, cand incepi sa iti redecorezi bucataria.

Individualitatea designului

Materialele noi, rezistente si sofisticate creeaza un diferentiator de design greu de egalat. Un astfel de exemplu este aparatul KBS 3864 Premium din gama Liebherr Design.

Ceea ce atrage atentia de la prima privire este usa din ardezie, din roca 100% naturala. Roca este originara din India, din cariere cu vechime de peste 200 milioane de ani.

Personalitatea puternica a unui astfel de frigider, care se detaseaza de alte modele prin originalitatea designului, este insotita de functiile intuitive si inovatoare.

KBS 3864 Premium ofera, pe langa design-ul sofisticat, eficienta energetica superioara, fiind incadrat in clasa A++, este dotat in interior cu iluminare LED, are dispozitiv de depozitare a sticlelor cu etajera variabila, usa de interior Premium GlassLine si multe alte dotari destinate unui confort cu adevarat premium.

Eficienta energetica

Consumul energetic redus este un alt beneficiu al inovatiei. Prima treapta a podiumului eficientei este ocupata de combina frigorifica CBP(esf) 4043 de la Liebherr, spun producatorii.

Cu numai 129 kilowati ora pe an, acest aparat este promotor al celei mai recente clase de eficienta energetica: A+++ (-20%).

Altfel spus, combina consuma tot atat cat consuma un bec de 15 W si este disponibila in Romania inca de anul trecut.

Tehnologie pentru prospetime naturala

Fructele si legumele proaspete sunt printre cele mai sanatoase alimente, iar cine pune pret pe prospetimea si valoarea lor nutritiva va aprecia tehnologia BioFresh.

Sistemul include sertare etanse care mentin intacte pentru mai mult timp aromele naturale si vitaminele acestor alimente.

La o temperatura putin peste 0 grade C si umiditate de peste 90%, fructele si legumele isi pastreaza aspectul si vitaminele pentru o perioada de trei ori mai mare decat in conditii normale.

#bucatarie lux, #frigider lux , #Bucatarii