Electrocasnicele cu design modern, noul trend in amenajarea bucatariei

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
3229 citiri
Electrocasnicele cu design modern, noul trend in amenajarea bucatariei

Functionalitatea nu mai este criteriul unic in alegerea aparatelor electrocasnice. Acum, designul modern, adaptat tendintelor de amenajari interioare, transforma aparatele de ultima generatie in piese-cheie de mobilier pentru bucataria ta.

Designerii de la Whirlpool recomanda inoxul, sistemele de iluminat ambiental si formele rotunjite, elemente cheie in tendintele anului 2012. Business24 iti prezinta cele mai noi generatii de electrocasnice, care beneficiaza de tehnologie de varf, dar si de un design in trend.

Combina frigorifica Whirlpool Absolute

Absolute, cea mai noua gama de combine frigorifice de la Whirlpool, beneficiaza de o estetica deosebita cu finisaje in inox, display inteligent si manere pozitionate pe orizontala.

"Din ultimele date inregistrate pe segmentul combinelor frigorifice, s-a observat ca romanii au o preferinta pentru electrocasnicele din inox. Finisajele din inox ultramoderne dau o nota de eleganta si permit plasarea la vedere a electrocasnicelor", a declarat Mioara Bolozan, reprezentant Whirlpool Romania.

Pe langa aspectul stilat, produsele din aceasta gama sunt dotate cu cea mai performanta tehnologie de pe piata dezvoltata de Whirlpool, precum sistemele Al 6-lea Simt Fresh Control, No Frost si sertarul "Activ0". Astfel, aparatele frigorifice au capacitatea de a mentine umiditatea la un nivel optim, refac de cinci ori mai repede temperatura si previn formarea ghetii in cavitatea frigiderului.

Pret de pornire: 2.500 de lei

Cuptor cu microunde MAX Limited Edition

MAX Limited Edition este un cuptor de culoare cafenie cu display touch sensor, fata din sticla cu reflexie antiamprenta, margini rotunjite si maner integrat.

Cuptorul include functiile "Al 6-lea Simt gatire cu aburi" si "Al 6-lea Simt rumenire", precum si un sistem de iluminat ambiental, ce permite identificarea rapida si usoara a programului de microunde. Aceste lumini ambientale se schimba in functie de timpul ramas si de programarea aleasa pentru alimentele introduse in cuptor.

Pret: 1.400 de lei, cu TVA si taxa verde

Masina de spalat vase ADP 7955 SL Touch

Pe langa designul atractiv, masina de spalat vase ADP 7955 SL Touch este dotata cu tehnologie de ultima generatie. Dispune de display LCD Tocuh si are sapte programe de spalare cu sase temperaturi diferite.

Aparatul este dotat cu tehnologia AquaSteam, care produce si injecteaza abur in interior, eliminand cele mai dificile urme de grasime, iar senzorii Al 6-lea Simt masoara nivelul de murdarie al apei, ajustand parametrii de functionare pentru un consum minim de resurse.

Pret: 2.669 de lei, cu TVA si taxa verde

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#electrocasnice design modern, #electrocasnice Whirlpool, #electrocasnice lux , #Bucatarii