Cel mai sprinten robot de curatenie a cucerit Japonia si vine la toamna in Europa (Video)

Joi, 21 Iulie 2016, ora 00:00
7602 citiri
Cel mai sprinten robot de curatenie a cucerit Japonia si vine la toamna in Europa (Video)
Foto: Dyson360eye

Inginerii de la Dyson au reusit sa creeze un robot menajer care nu doar ca iti va facea podeaua luna, dar se dovedeste si indeajuns de simpatic pentru a-l lasa sa se invarta pe langa tine in timp ce iti faci de lucru in bucatarie sau in restul casei.

Noul robot Dyson 360 Eye este o menajera harnica, cu o tehnologie de invidiat, si i-a fermecat deja pe japonezi, anunta Just Luxe.

Din toamna te vei putea folosi si tu de serviciile lui 360 Eye, Dyson intentionand sa lanseze produsul si pe pietele din SUA si UE.

In Japonia, un astfel de asistent in muncile de menaj are un pret de aproximativ 1.250 dolari, dar acesta este justificat de tehnologia inclusa.

Inginerii de la Dyson au dorit sa revolutioneze ideea de curatenie in casa si pare-se ca au reusit cu acest produs de lux.

360 Eye are un motor puternic cu panou de control digital, vedere panoramica si o putere de aspirare regabila in functie de suprafata pe care isi desfasoara treaba.

Nu e de mirare ca robotul e in stare sa cucereasca inima unei gospodine pe loc: podele mai curate si un ajutor cu infatisare simpatica sunt atuurile care il recomanda pe Dyson 360 Eye pentru casa ta.

#robot curatenie, #gadget util, #robot Dyson 360 Eye , #Bucatarii