Cat trebuie sa platesti pentru o bucatarie de maestru bucatar

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 11:27
2807 citiri
Cat trebuie sa platesti pentru o bucatarie de maestru bucatar

Bucatariile sunt un factor important in stabilirea pretului unei proprietati, deoarece bucataria a devenit mai mult decat locul unde se pregateste cina sau unde membrii familiei socializeaza. Cat trebuie sa platesti pentru o bucatarie speciala?

Agentii imobiliari considera ca bucatariile frumoase si dormitoarele mari sunt cele mai importante elemente ale unei case, putand determina o crestere a pretului de vanzare cu peste 50.000 de dolari, scrie Thestreet.com.

In continuare, va prezentam 3 bucatarii "fancy", care reusesc sa sporeasca atractivitatea casei per total.

1.Bucataria vilei din Malibu, pretul casei: 32,9 milioane dolari

Aceasta bucatarie, parte a unei vile din Malibu, al carei pret ajunge la 32,9 milioane de dolari, se desfasoara pe o suprafata de 3 acri, are usi mari de sticla ce ofera vedere spre Oceanul Pacific si o suprafata incalzita in aer liber.

De asemenea, bucataria dispune de un aragaz mare cu cuptor si o masa cu 15 locuri, asezata central, pentru a lasa spatiu pe laterale.

Casa in Las Vegas, bucatarie, pretul de vanzare: 5 milioane de dolari

Pe langa spatiul mare organizat dupa regulile design-ului modern, dar decorat cu mobilier clasic, bucataria acestui conac dispune de robinete Kohler, doua blaturi de granit pentru preparea mancarii, masini de spalat Akso din otel inoxidabil, un cuptor profesional Wolf si un filtru de cafea Miele.

Vila din care face parte bucataria se afla in Las Vegas, si are un pret de vanzare de 5 milioane de dolari.

Bucataria unei resedinte din Georgia, pret vanzare 2,5 milioane de dolari

Bucataria este realizata in stil Tudor si beneficiaza de toata aparatura pentru a putea pregati aici orice. Astfel, bucataria detine doua cuptoare, doua friteuze, un cuptor cu aburi, filtru de cafea si gratar, toate integrate in mobilier.

De asemenea, bucataria beneficiaza de un spatiu dedicat micului dejun, de un televizor cu ecran plat integrat in mobilier si de mai multe blaturi de gatit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bucatarii lux, #dotari bucatarii, #design bucatarie , #Bucatarii