Fuziune la varf in arhitectura romaneasca: PZP, SYAA si ARXTUDIO devin CUMULUS

Vineri, 19 Mai 2017, ora 15:53
3776 citiri
Fuziune la varf in arhitectura romaneasca: PZP, SYAA si ARXTUDIO devin CUMULUS

Birourile PZP, SYAA si ARXTUDIO fuzioneaza si devin CUMULUS, prima fuziune de anvergura din arhitectura romaneasca. Noul birou, CUMULUS, reuneste portofolii din industrie cu o cifra de afaceri ce depaseste 1.000.000 de euro.

"Ne-am dorit sa consolidam expertiza si experienta celor trei birouri intr-o viziune unica, mai coerenta si mai eficienta, astfel incat sa ridicam standardele serviciilor noastre pana la punctul in care sa putem raspunde provocarilor cu care se confrunta astazi arhitectura. CUMULUS aduce impreuna oameni, idei si competente cu scopul de a crea o infrastructura pentru viitor", a declarat Liviu Zagan, partener CUMULUS.

Echipa CUMULUS este formata din 40 de arhitecti, condusa de catre trei parteneri executivi - Adrian Soare, Liviu Zagan, Razvan Puchici - si de cinci parteneri coordonatori - Eliza Yokina, Elena Dragu, Ivona Amaritei, Ioana Moanga si Costin Beekman.

"Arhitectura genereaza dezvoltare si transforma comportamente, interactioneaza cu oameni si comunitati prin modificarea spatiului in care traiesc si lucreaza. Nu in ultimul rand, le ofera o infrastructura pentru viata urbana aflata intr-o continua dezvoltare. Ii aduce impreuna. Asta inseamna pentru noi CUMULUS - a aduce oameni impreuna pentru un scop comun - the greater good", explica Adrian Soare, partener CUMULUS.

"CUMULUS reprezinta mai mult decat suma celor trei birouri care fuzioneaza. Este o noua identitate pe care o construim fiecare dintre noi. Fiecare aduce in aceasta echipa experienta proprie, dar experienta comuna a intregii echipe are un impact benefic asupra capacitatii individuale", subliniaza Razvan Puchici, partener CUMULUS.

Pana in prezent, PZP, SYAA si ARXTUDIO au semnat sute de proiecte de arhitectura, printre care Victoria Center, Olimpia Tower, Quadra Place si Spatiile industriale Dacia-Renault.

Cele trei birouri de arhitectura au castigat numeroase premii si distinctii la Bienalele si Anualele de Arhitectura, CIJ Award for best office building, au obtinut premii la concursuri nationale si internationale de arhitectura etc., si au colaborat cu clienti precum Petrom, BCR, Autodesk, Dacia-Renault, IBM, Intel, Dell, Mercedes-Benz, Skanska, Vastint, NEPI, Global Worth, Argo, Panatoni, Grupo LAR, CEC Bank, Idea Bank, Nexte Banka, Ogilvy and Mather, Salzburg Investments sau Loreco Investments.

CUMULUS furnizeaza servicii integrate de proiectare pentru cladiri civile si urbanism, avand expertiza in proiecte rezidentiale, de birouri, industriale, de restaurare si reabilitare, investitii publice si horeca.

Birourile CUMULUS sunt situate la etajul al treilea al ansamblului Universul, un nou centru al industriilor creative, situat in centrul Bucurestiului.

#fuziune firme arhitectura, #Cumulus birou arhitectura , #Arhitecti