Penthouse de 100 mil. de dolari in cea mai luxoasa cladire newyorkeza

Joi, 19 Iulie 2012, ora 18:42
1874 citiri
Penthouse de 100 mil. de dolari in cea mai luxoasa cladire newyorkeza
Penthouse, One57

One57 va deveni cea mai inalta cladire din New York, in cursul anului viitor, atunci cand va fi inaugurata. Insa cladirea rezidentiala de 90 de etaje nu se bucura de un singur superlativ: va gazdui, de asemenea, si cele mai scumpe locuinte disponibile pe piata, din istoria recenta.

Cu asa "recomandari", nu e de mirare ca se vehiculeaza diverse zvonuri, unul dintre ele fiind acela ca premierul Qatarului ar fi cumparat unul din penthouse-uri, pentru suma de 100 milioane de dolari, desi Extell a negat informatia, scrie BusinessInsider.

Cele mai mici apartamente, care porneau de la pretul de 3,5 milioane de dolari, s-au vandut deja. La fel s-a intamplat si cu apartamentele cu doua dormitoare, evaluate incepand cu 6,5 milioane de dolari, a declarat Dan Tubb, directorul de vanzari.

In momentul de fata, cele mai ieftine apartamente disponibile in One57 sunt cele cu trei dormitoare, al caror pret porneste de la 17,5 milioane de dolari. Insa nici acestea nu vor mai ramane mult timp fara proprietar. Jumatate dintre ele au fost deja vandute.

Se pare ca si cele doua penthouse-uri au fost vandute, desi pretul de vanzare pornea de la 115 milioane de dolari.

One57, 90 de etaje de lux

Exteriorul One57 a fost conceput de Pritzker Prize, care si-a propus sa redea un efect de casacada pe peretii cladirii.

Rezidentii cladirii One57 vor beneficia de sala de lobby, biblioteca, sala pentru biliard, centru de fitness si de yoga si chiar o sala de spectacol. Piscina din interiorul cladirii va avea o lungime de 20 de metri.

Locuintele au o suprafata cuprinsa intre 95 mp si 1.260 mp. Cladirea gazduieste si doua penthaouse-uri cu tavan dublu, care ofera o panorama deosebita asupra Central Park.

#apartamente One57, #penthouse One57, #finalizare One57, #One57 New York , #Apartamente de lux