Cea mai scumpa chirie din New York - 100.000 dolari pe luna

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 12:56
1892 citiri
Cea mai scumpa chirie din New York - 100.000 dolari pe luna

Un apartament din New York a fost scos pentru inchiriere pentru fabuloasa suma de 100.000 de dolari pe luna. Locuinta vine gata mobilata si poate fi inchiarata atat pentru o luna, cat si pe perioade mai scurte.

Intins pe o suprafata de 1.200 metri patrati pe mai multe etaje, apartamentul poate fi inchiriat si pentru o saptamana, la pretul de 50.000 de dolari sau pentru 20.000 de dolari pe noapte, pentru cei care nu au destul timp de "pierdut" in oras.

Cladirea in care se afla costisitorul apartament dateaza din secolul 19 si se afla in SoHo. Ea a fost transformata de regizorul Marcus Nispel (Frankenstein, Vineri 13, Conan Barbarul) si sotia sa, dupa ce au achizitionat spatiul pentru 1,75 milioane de dolari in 1996. Scopul initial al cladirii era de centrala electrica, pentru ca mai apoi sa ajunga galerie de arta.

Datorita muncii celor doi soti, ei si-au petrecut majoritatea timpului pe cealalta parte a continentului, si au inchiriat locuinta din New York pentru clipuri si petreceri. Spre exemplu, clipul cantaretei Beyonce, "Halo" a fost filmat in camerele apartamentului.

Piscina este una dintre atractiile casei. Ea are 2,5 metri adancime si vine cu tot cu o fereastra in unul din pereti, care ofera vedere in mijlocul apei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartament lux, #apartament New York, #chirie apartament New York, #cea mai scumpa chirie , #Apartamente de lux