15% reducere la usile de interior Invado

Luni, 13 Martie 2017, ora 16:41
2178 citiri
15% reducere la usile de interior Invado

(P) In perioada 01 Februarie - 30 Aprilie 2017 puteti beneficia de o reducere de 15% la usile de interior Invado distribuite de catre compania Eurousi. Promotia include toata gama de usi de interior Invado, aceasta putand fi vizualizata pe website-ul firmei.

Cu o experienta de peste 9 ani in materie de comercializare si distribuire usi, compania EuroUsi imbina experienta cu profesionalismul, avand drept obiectiv principal satisfacerea cerintelor de pe acest segment de piata.

Eurousi este un magazin usi Cluj care distribuie si comercializeaza cu profesionalism produse de calitate superioara.

Compania este situata in Cluj-Napoca, pe una dintre cele mai circultate artere ale municipiului.

Obiectivul principal de activitate al firmei este importul si distributia de usi, atat de interior cat si de exterior, precum si usi din diferite materiale, structuri si intrebuintari (usi antifoc, usi antifonice etc.).

Eurousi isi propune sa abordere o strategie de piata transparenta prin intermediul careia sa poata oferi in orice moment informatiile necesare clientului. Din acest motiv, pe website-ul Eurousi exista o sectiune dedicate in intregime celor mai frecvente intrebari pe care clientii ni le adreseaza.

Principalul material din care usile sunt realizate este lemnul. In ciuda acestui fapt, compania noastra incearca sa reduca risipa de lemn si sa ajute la replantarea copacilor taiati.

De asemenea, pentru a evita risipa, lemnul care nu poate fi folosit in productia propriu zisa de usi, se recicleaza.

Servicii

Eurousi se diferentiaza pe piata nu numai prin experienta, seriozitate si profesionalism, ci si prin serviciile pe care le presteaza:

1. Consultanta gratuita

- echipa EuroUsi sta la dispozitia clientului pentru a-l ajuta sa ia deciziile cele mai potrivite, raportate la nevoile sale precum si la bugetul in care doreste sa se incadreze;

2. Asistenta tehnica

- Prin acest serviciu, echipa se deplaseaza la domiciuliul clientului, realizeaza masuratorile si totodata ofera cele mai bune sfaturi raportate la spatiul in care se doreste a fi realizate modificarile;

3. Transport gratuit

- Pe raza judetului Cluj, transportul este gratuit, in timp ce pentru alte locatii din Romania, pretul este direct proportional cu valoarea comenzii.

4. Montaj

- Montajul este realizat de catre firme colaboratoare, respective grupuri autorizate de catre producatori;

5. Masuratori gratuite

Echipa EuroUsi asteapta sa fie contactata pentru viitoare colaborari de succes, cu atat mai mult pe perioda ofertei promotionale de la usile de interior Invado.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#usi interior Invado , #Apartamente de lux