Sport pe timp de iarna cu sistemele de incalzire electrica in pardoseala AMASS

Vineri, 14 August 2015, ora 11:42
3381 citiri
Sport pe timp de iarna cu sistemele de incalzire electrica in pardoseala AMASS
Foto: Amass Confort Systems SRL

Cum poti face activitate sportiva pe timp de iarna? E simplu, mergi la sala de sport. Insa, cu siguranta ca, de cele mai multe ori, frigul din interior era cel care te facea brusc sa te razgandesti in privinta oricarei dorinte de a face sport pe ziua repectiva.

Motivul este simplu: majoritatea salilor de sport mai vechi folosesc sisteme de incalzire traditionale sau in cel mai bun caz pe baza de suflante cu aer cald pozitionate pe jos sau deasupra spatiului central.

AMASS vine in sprijinul celor care vor sa-si construiasca sau sa reabiliteze o sala de sport cu o solutie perfecta de incalzire, astfel incat oricine sa poata veni in sala de sport si sa faca miscare, chiar daca afara e ger de crapa pietrele si atentie (!): costuri de consum mai ieftin ca gazele. Cum? Prin furnizarea de sisteme de incalzire electrica in pardoseala.

Va vom detalia mai exact de ce consideram noi ca acest tip de incalzire este perfect pentru orice tip de sala de sport, fie ea mare sau mica.

Fiabilitate excelenta prin sisteme de incalzire in pardoseala

Usurinta de montare. Tot ce trebuie facut este sa va asigurati ca pardoseala este una solida si stabila. Daca este asa, atunci puteti amplasa circuitele electrice de incalzire, peste care apoi puteti turna o sapa si sa aplicati o pardoseala, fie parchet, linoleum, epoxidica etc.

Daca vorbim de lucrari ample de reamenajare, atunci aceste sisteme de incalzire in pardoseala prin cabluri electrice pot fi direct amplasate in stratul de amorsa.

In ambele situatii este bine si chiar foarte indicat sa apelati la unul din specialistii nostri, deoarece procesul include si folii de izolare termica, dar si o manopera destul de delicata, detaliile de montaj fiind importante.

Consum redus. Numai daca stam sa comparam consumul de gaz al centralei termice sau cel de energie electrica al incalzitoarelor cu aer cald cu cel al acestor sisteme de incalzire electrica in pardoseala diferenta este mai mult decat clara.

Acest lucru se datoreaza faptului ca pierderile reziduale de energie termica sunt nule in cazul incalzirii prin cabluri electrice. Energia termica generata pleaca direct din cabluri in sus, incalzind pardoseala si aerul din incinta.

Totodata, fata de sistemele cu calorifere sau suflante, caldura pleaca din toata suprafata dusumelei. E ca si cum am vorbi de un panou de incalzire de dimensiunea unui teren de handbal (valabil la salile de sport specifice).

Siguranta deplina a sistemelor de incalzire electrica in pardoseala

Siguranta. Aceasta este extrem de importanta, tocmai de aceea o consideram un criteriu principal.

Riscurile de explozie (a centralei pe gaz) sau caderea vreunei suflante sunt total anulate. Cablurile, odata ingropate in amorsa, raman acolo, nu se rup, nu explodeaza.

Garantia de 20 de ani vine sa sustina fiabilitatea acestor sisteme de incalzire in pardoseala in cursul timpului, iar daca va mai spunem ca acestea sunt proiectate de producatorul danez sa functioneze chiar si peste 80 de ani, consideram ca deja vorbim de o solutie de lunga durata.

AMASS va sta la dispozitie cu aceste sisteme de incalzire in pardoseala, dar si cu o consiliere profesionala amabila si punctuala prin intermediul siteului amass.ro pentru a sustine sportul cu caldura, indiferent de cat frig ar fi afara. Va asteptam!

#incalzire pardoseala, #AMASS incalzire pardoseala, #incalzire sala sport , #Amenajari interioare