Pardoseala de marmură arată uzată și-a pierdut luciul? Află cum îi poți reda strălucirea!

Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 16:00
829 citiri
Pardoseala de marmură arată uzată și-a pierdut luciul? Află cum îi poți reda strălucirea!
slefuire marmura FOTO: masterstoneclean.ro

Marmura este poate cea mai utilizată piatră naturală din istorie pentru înfrumusețarea locuințelor sau construirea monumentelor. Nu e de mirare că, mulțumită calităților sale estetice, dar și practice, a fascinat oamenii încă din cele mai vechi timpuri. Continuă să o facă și astăzi în locuințe personale, birouri sau clădiri istorice. Însă pentru a-și păstra nealterate aceste calități, marmura are nevoie de îngrijire.

O dată cu trecerea timpului, sau din cauza uzurii excesive, marmura își pierde luciul, sau chiar poate suferi anumite daune (pătări, crăpături, zgârieturi, denivelări etc). Există însă o metodă eficientă de a reda strălucirea acestei pietre naturale - serviciul de slefuire marmura oferit de o firmă specializată. Redă-i pietrei naturale aspectul ce a consacrat-o, cu ajutorul unei echipe de profesioniști dornică să te ajute!

Apelează la serviciile de șlefuire marmură oferite de o firmă cu experiență!

Atunci când constați că pardoseala din marmură începe să prezinte semne de uzură, înseamnă că este timpul pentru o recondiționare. Această sarcină este efectuată numai de către o echipă de specialiști, dotată cu utilajele și profesionalismul necesare pentru realizarea unei lucrări eficiente. Echipa Master Stone Clean este specializată în lucrări de curățare și șlefuire marmură sau alte suprafețe din piatră naturală.

O echipă specializată se ocupă de toate aspectele ce țin de o treabă bine făcută. Mai întâi se constată gradul de degradare al suprafeței din marmură pentru a se stabili de comun acord cu tine procedurile de care este nevoie pentru a reda luciul acestui material. Ceai mai utilizată metodă ce are rezultate durabile este șlefuirea. Aceasta se realizează cu un aparat șlefuitor cu ax rotativ, pe care sunt montate discuri diamantate. Rolul acestor discuri este de a reda în mod progresiv luciul mecanic al suprafeței.

Reziduurile rezultate în urma procesului de șlefuire marmură sunt îndepărtate cu ajutorul unui aspirator de lichide și reziduuri din echiparea meșterilor. La final, pardoseala va străluci din nou în toată splendoarea sa. Beneficiază astfel de avantajele apelării la o echipă de profesioniști cu experiență. Atuurile echipei sunt:

  • Experiență și expertiză în șlefuirea marmurei
  • Consultanță cu privire la starea suprafețelor din marmură
  • Dotări moderne și adecvate lucrului pe suprafețe din piatră naturală
  • Expertiză în curățarea și întreținerea pardoselilor de orice mărime
  • Disponibilitate utilizare alpiniști pentru lucrări la înălțime

O echipă de profesioniști în șlefuire marmură își oferă serviciile unei clientele variate

Pe lângă clienții ce dețin suprafețe din marmură în locuințe particulare, o firmă profesională de șlefuire și curățare piatră naturală face față oricăror cerințe venite din partea oricăror clienți. Astfel, Master Stone Clean a realizat lucrări pentru companii, hoteluri, baruri și restaurante sau instituții de stat, ce dețin suprafețe placate cu marmură. Multe clădiri istorice, dar nu numai adăpostesc pardoseli extinse din această rocă, pardoseli ce pot fi curățate și readuse la starea inițială.

În sediile companiilor sau a instituțiilor publice care lucrează cu publicul suprafețele placate cu marmură se pot uza din cauza traficului intens. Se impune astfel apelarea la profesioniști, echipați cu aparatură adecvată pentru realizarea lucrărilor de curățare marmură. Pentru un efect de durată, pe lângă șlefuire, o firmă profesională mai pune la dispoziția clienților și alte servicii ce ajută la menținerea rezistenței și strălucirii acestui tip de piatră naturală. Aceste servicii sunt:

  • Curățare și decapare
  • Cristalizare
  • Impermeabilizare
  • Lustruire marmură

Atunci când dorești eliminarea diferitelor resturi sau reziduuri de silicon, lac, adeziv, rugină sau alte substanțe, se efectuează serviciile de curățare și decapare a marmurei. Cristalizarea ajută la întărirea, dar și la conferirea unui luciu intens suprafeței. Impermeabilizarea se realizează pentru a acoperi porii din țesutul rocii și a preveni infiltrarea lichidelor. Lustruirea se efectuează cu lacuri speciale pentru a garanta un luciu durabil suprafețelor.

Toate aceste operațiuni se realizează la cererea ta și au rolul de a crește rezistența la uzură a marmurei și a-i conferi un luciu durabil. Consultă-te cu specialiștii de la masterstoneclean.ro și vezi cum aceștia te pot ajuta să redai în scurt timp aspectul de invidiat al suprafeței din marmură.

Apelarea la o firmă profesională de șlefuire și curățare marmură garantează un rezultat durabil!

Pentru a proteja timp îndelungat marmura din locuințe sau spațiile de birouri se cere experiența unei echipe de specialiști familiarizată cu lucrul pe suprafețe din piatră naturală. Pentru șlefuirea marmurei este nevoie de atenție, de răbdare și de utilaje adecvate pentru ca rezultatul să fie cel dorit de tine. Pentru conferirea unui luciu de durată sunt necesare de asemenea soluții speciale, lacuri și prafuri de cristalizare ce pot fi manipulate numai de către specialiști cu experiență și calificare.

Master Stone Clean îți garantează că suprafețele tale din marmură vor străluci pentru multă vreme. Ai parte de servicii variate și personalizate conform cerințelor proprii. Marmura va avea din nou aspectul elegant și atractiv pentru a fascina în continuare privirile tale!

#marmura, #slefuire marmura, #luciu marmura , #Amenajari interioare