Îți dorești o cadă freestanding ieftină? Află cum să o alegi!

Joi, 09 Iunie 2022, ora 18:21
492 citiri
Îți dorești o cadă freestanding ieftină? Află cum să o alegi!
FOTO: lux-sanitary.ro

Vrei să-ți renovezi baia și încă nu ești decis cu ce să înlocuiești vechea cadă? În acest sens ai la dispoziție online o serie largă de obiecte sanitare ce s-ar potrivi perfect cu baia ta. Dar ce ai spune dacă ai putea să aduci în plus și o notă de extravaganță?

Indiferent de buget, poți opta pentru un stil perfect adaptat cu personalitatea ta cu ajutorul unei căzi. Află din rândurile de mai jos de ce o cada freestanding ieftina ar fi cea mai potrivită alegere pentru baia ta.

Cadă freestanding ieftină - ce model poți alege?

După o zi lungă, este normal ca atunci când ajungi acasă să-ți dorești să scapi de stres și oboseală. Este adevărat că o cabină de duș te ajută să menții o igienă potrivită, însă nu îți oferă și un grad sporit de relaxare, așa cum face o cadă. Cum ar fi să creezi în baia ta un adevărat centru de relaxare combinat cu un design deosebit? Cu siguranță, serile ar fi mult mai plăcute în acest fel. O cadă de tipul freestanding este ideală pentru un ambient deosebit și este important să știi că ai la dispoziție o gamă largă de modele: rotunde, ovale sau chiar pătrate.

Materiale

Indiferent de forma pe care ți-o dorești, este important să verifici și calitatea materialelor din care este confecționată cada. Important este să știi că poți opta pentru un model freestanding ieftin, pe care îl poți găși la oferte, dar care a fost produs din materiale de calitate. Printre cele mai recomandate variante pe care le ai la dispoziție se numără următoarele:

  • fonta - este un tip de material cu rezistență sporită, care îmbină clasicul cu modernul. Având în vedere greutatea fontei care este ridicată, trebuie să ai grijă la tipul de pardoseală și locul de amplasare a căzii;
  • fibra de sticlă - în comparație cu fonta, acest material este ușor. În schimb, fiind vorba despre un material mai ieftin, va trebui să-i acorzi o atenție suplimentară la utilizare, deoarece se poate păta cu ușurință;
  • acrilul - se încadrează în categoria materialelor rezistente și practice. Având proprietăți antimucegai, vei putea întreține cada foarte ușor;
  • compozitul - reprezintă o combinație a două materiale, oferindu-ți durabilitate o perioadă îndelungată.

Accesorii și culori

În ceea ce privește accesoriile și culorile, singura limită pe care o ai este imaginația ta. Atât bateria, dușul cât și oglinda pot pune în valoare elementul central al băii - cada freestanding. Dacă deții o baie spațioasă, poți opta să achiziționezi, în același timp cu cada, și o oglindă supradimensionată. În acest fel, baia va fi centrul de atenție în casa ta. Poți instala cu ușurință pe marginea căzii sau pe rafturile decorative și alte accesorii, cum ar fi suportul pentru gelul de duș sau pentru prosoape.

În mod normal, o cadă freestanding este vopsită cu un strat alb de protecție, fapt ce îți permite să personalizezi și mai mult acest obiect. Dacă îți dorești o culoare extravagantă, este bine să ții cont și de restul elementelor din baie, așa cum sunt chiuveta sau faianță.

Un alt element pe care este bine să îl iei în considerare este faptul că poți alege să amplasezi cada freestanding oriunde îți dorești. În felul acesta, vei sparge barierele clasicului, deoarece vei crea un design cu totul spectaculos.

Indiferent de bugetul ce l-ai alocat pentru renovarea băii tale, este important să știi că pe site-ul Lux-sanitary.ro găsești modele diversificate de obiecte sanitare. Fie că vrei o cadă freestanding extravagantă, oglinzi baie moderne sau o cadă freestanding ieftină, de pe Internet îți poți comanda modelul preferat!

Date de contact:

E-mail: office@lux-sanitary.ro

Telefon: 0760077183

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cada freestanding, #cada, #alegere cada , #Amenajari interioare