Investitii inteligente pentru o firma de constructii sau amenajari interioare

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 09:48
1814 citiri
Investitii inteligente pentru o firma de constructii sau amenajari interioare

Timpul de finalizare al unei lucrari de constructii sau renovare are si o importanta componenta de asteptare, pentru ca peretii, pardoselele, sapele sau tencuielile sa ajunga la indicii de uscare care sa permita trecerea la urmatoarea etapa.

Vorbim aici de orice tip de lucrare ce implica materiale ude: ridicarea unei cladiri cu mai multe niveluri, unde turnarea fiecarui etaj presupune a astepta uscarea etajului inferior, instalarea pardoselii ce presupune ca mai intai structura de beton sa se usuce, varuirea ce presupune ca tencuiala de dedesubt sa se usuce si exemplele pot continua. Aceeasi situatie este valabial si pentru lucrarilede renovare sau de reparatii necesare in urma unor inundatii.

Fiecare constructor si-ar dori sa aiba timpi de asteptare cat mai mici, insa uscarea depinde de mai multi factori: umiditatea din materialele folosite, umiditatea exterioara, temperatura exterioara. Uscarea este cu atat mai dificila cu cat lucrarile se fac primavara, toamna sau chiar iarna, cand afara ploua sau lucrarile sunt la subsol ori in incinte cu o ventilatie redusa.

O solutie pentru orice firma de constructie sau de amenajari interioare este utilizarea unui ventilator profesional. Un astfel de echipament are o capacitate de zeci de metri cubi de aer pe ora ceea ce inseamna puterea de a misca aerul incarcat de umiditate si a face loc aerului uscat chiar si intr-o incapere destul de mare. Pozitionat pentru a fi cat mai eficient sau chiar ajutat de un echipament de dezumidificare profesional sau un tun de incalzire al aerului, un ventilator profesional poate reduce substantial timpul de asteptare in constructii. Mai mult decat atat, uscarea corecta a zidurilor sau pardoselelor ce urmeaza a fi acoperite de parchet, pereti falsi sau tavane false, reduce riscul aparitiei mucegaiului sau a deteriorarii materialelor de acoperire.

Gama de ventilatoare profesionale este suficent de generoasa pentru a raspunde nevoilor oricarei companii din domeniul constructiilor si amenajarilor. Se pot achizitiona turboventilatoare cu o capacitate de cateva sute de metri cubi pe ora pana la ventilatoare ce pot circula peste 50000 de metri cubi pe ora. Ventilatoarele profesionale sunt proiectate pentru a face fata conditiilor dificile, de santier, unde praful este omniprezent, pot lucra in regim continuuu ore intregi, sunt dotate cu sisteme ce usureaza manevrarea si controlul chiar si de la distanta al acestora si sunt eficiente din punct de vedere al consumului de energie.

Ventilatoarele profesionale sunt investitii ce isi dovedesc rapid eficienta, daca luam in calcul costurile generate de intreruperea sau amanarea unei lucrari pentru o uscare completa a zidariei. Ele pot fi achizitionate de la importatori si distribuitori de profil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ventilatoare profesionale , #Amenajari interioare