Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Importanța finisajelor într-o locuință. Cum le alegi? Gudart, partener de încredere

Importanța finisajelor într-o locuință. Cum le alegi? Gudart, partener de încredere


Toate aspectele care țin de locuința noastră sunt foarte importante. Decorul, spațiul în sine, accesoriile, mobila, finisajele, până și produsele de curățenie pe care le utilizăm sunt importante.

Noi intrăm în contact zi de zi cu aceste lucruri, iar casa noastră este acel loc unde ne petrecem majoritatea timpului. De aici ne refacem aici energia necesară, ne relaxăm, medităm și ne încărcăm bateriile pentru a doua zi. Deci, tot ce ne înconjoară din locuință este important.

În general, finisajele sunt cele care pot decide stilul pe care dorim să îl abordăm. Acestea trebuie alese după anumite criterii importante, astfel încât să avem în permanență confortul dorit.

Gresia și faianța pentru baie

Atunci când alegem aceste finisaje pentru baie, este indicat să ne orientăm către magazinele de profil, pentru că pe lângă faptul că putem găsi foarte multe variante de unde putem alege, oamenii din cadrul acestor magazine au experiență în domeniu și ne pot ajuta în a face alegerile potrivite pentru noi.

Când vorbim despre gresie si faianta rectificata este important să ținem cont de calitatea lor, pentru că nu sunt finisaje ce se pot schimba an de an. Cu cât sunt mai calitative cu atât vor avea o durată mai lungă de viață. Baia este locul care necesită în permanență curățare și igienizare, deci utilizăm substanțe de igienizare destul de dure. Este unul dintre motivele pentru care aceste finisaje sunt printre cele mai potrivite acestui spațiu. Sunt niște suprafețe mult mai ușor de curățat, însă depinde și de aspectul și modelul acestora. Iar în ceea ce privește opțiunile, acestea sunt nesfârșite. Puteți opta pentru cele mate, lucioase, cu motive geometrice, florale, simple, rustice și multe altele.

Deci, în funcție de stilul pe care doriți să îl abordați, variante există. Un magazin online dedicat acestei nișe care vă poate veni în ajutor este Gudart. Regăsiți aici o gamă foarte versatilă de modele dintre cele mai inedite și mai frumoase. Sunt de calitate premium, fabricate în Italia și le puteți găsi la prețuri accesibile.

Aceste finisaje pot crea impresia de spațiu mai mare?

Cu siguranță da. Iar aici nu vorbim doar despre baie, ci de toate spațiile în care doriți să optați pentru gresie și faianță. Spre exemplu, gresia și faianța deschisă la culoare pot face o încăpere mică să pară mult mai mare și mai spațioasă. Și asta pentru că în primul rând o va lumina și îi va da un aspect mai aerisit.

Pentru spațiile mai mari pot fi abordate ambele variante, atât cele deschise la culoare cât și cele închise. Așadar, atunci când alegeți aceste finisaje este important să țineți cont de acest aspect pentru a vă crea spațiul dorit. În cadrul magazinului online Gudart veți găsi modelele potrivite. Puteți alege de aici gresie terasa, faianță, parchet din lemn dar și tapet.

Astfel că vă puteți redecora întreaga locuință.

Accesați pagina pentru a vedea gama de produse, cât și prețurile acestora.

Date de contact:

office@gudart.ro

0728 932 090

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 442 ori
Citeste mai multe despregresie faianta