Ia-ti avant pentru cat mai multe seri relaxante

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 00:00
1726 citiri
Ia-ti avant pentru cat mai multe seri relaxante
Foto: duffylondon.com

Intampina-ti prietenii cu o noua abordare: masa cu scaune-leagan. Astfel weekend-urile vor fi mai amuzante, sederea mult mai confortabila iar leaganele vor trezi spiritul ludic din fiecare, indiferent de varsta.

Masa este potrivita, insa, pentru diverse situatii: daca nu obisnuiesti sa-ti inviti prietenii la masa, atunci o poti folosi pentru mesele in familie sau, in cladirea companiei, pentru sedinte mai relaxate.

In acest weekend Business24 iti recomanda Swing Table, o masa artizanala din lemn de nuc inconjurata de o constructie de aluminiu care sustine, la alegerea ta, patru, opt sau chiar 12 scaune.

Swing Table cu patru leagane - 5.355 de euro

Aceasta varianta are o lungime de 1.60 metri, 1.60 metri latime si o inaltime de 2.20 metri.

Swing Table cu opt leagane - 8.206 de euro

Masa cu opt scaune-leagan are o lungime de 2.35 metri, o latime de 1.35 metri si o inaltime de 2.20 de metri.

Swing Table cu 12 leagane - 11.306 euro

Masa cu 12 leagane vine in doua variante: fie cate un scaun la fiecare capat si cinci scaune pe lateral (in acest caz sistemul are o lungime de 4.30 metri, latime de 1.40 metri si inaltime de 2.20 metri), fie cate doua scaune la fiecare capat si cate patru scaune pe lateral (varianta aceasta avand o lungime de 3.50 metri, latime de 2 metri si inaltime de 2.20 de metri).

Masa este disponibila intr-o varietate mare de culori si finisaje, iar tu ii poti contacta pe cei de la Duffy London pentru finisajul dorit.

Livrarea dureaza intre opt si 12 saptamani, insa daca ai o comanda urgenta si specifici asta, producatorii vor face tot posibilul sa se conformeze.

#masa scaune leagan, #masa cu leagane, #Swing Table comanda , #Amenajari interioare