Decoreaza-ti casa cu personalitate: Dining room, living si dormitoare, in stilul 2012

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
4831 citiri
Decoreaza-ti casa cu personalitate: Dining room, living si dormitoare, in stilul 2012

Tendintele 2012 de design interior si mobila de lux sunt diverse, asadar alegerile pe care le poti face pentru un decor cu personalitate sunt infinite. De la culori indraznete, pana la luxury cu boiserie si candelabre mari, intreaga ta casa poate fi anul acesta un spatiu clasic asupra caruia iti poti pune lejer amprenta personala.

"Culorile vibrante, puternice si indraznete precum galben, turcoise, corai, portocaliu cu accente de rosu, contrastele, lemnul masiv si placile de parchet reconditionat sunt tendinte puternice, corelate cu influentele naturale si ecologice", sustine Loredana Preda, Manager Galeriile Noblesse.

"Iubitorilor stilului clasic reinterpretat le recomandam interioarele luxury cu boiserie, putand adauga interioarelor lor esente clasice, elemente de modern, de vintage sau de romantism. Marmura, oglinzile aurite, elementele vegetale stilizate, vitrinele din lemn masiv, sculptat cu modele, tapetul si elementele de decor din epoca romana si greaca ( vase mari, statuete, etc) definesc in continuare eleganta stilului clasic.

Candelabrele mari sunt de asemenea elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr-un interior clasic. La fel si oglinzile si piesele ceramice. Mobilierul are linii complicate, curbe, stilizate, modelele tapiteriilor sunt cele conservatoare dungile si modelele inspirate din natura( florale, animale)", explica Loredana Preda.

Un exemplu de urmat oferit de specialistii Galeriile Noblesse este o colectie prezentata in exclusivitate in Romania si care reuseste sa reinventeze stilul clasic, caracterizat prin mobila lucrata manual in lemn masiv, finisaje cu foita de aur, argint si alte detalii impresionante si autentice.

Brandul CorteZARI este marcat de eleganta si exprima ideea de stil clasic, insa nu construieste un interior sobru tocmai datorita designului cu linii "unduioase", dar si datorita culorilor folosite pentru tapiterie.

Un plus de caldura il ofera corpurile de iluminat si obiectele de cristal si portelan ce se integreaza in armonia decorului. Candelabrul masiv si abundent in detalii este un alt element care impresioneaza, avand rolul de a echilibra atmosfera atat prin design, cat si prin jocul de lumini si umbre pe care il creeaza.

Se remarca revenirea la grandoarea mobilierului nobil: incrustatii in lemn si tapiterii in culori palide sau pamantii. Mobilierul lucrat cu minutiozitate nu incarca atmosfera, ci ii confera un iz de rafinament, bazandu-se mai mult pe simplitate si confort decat pe un design inedit.

Preturile produselor CorteZARI variaza de la unele accesibile si competitive (600 euro masutele clasice cu blat de sticla) pana la preturi mai ridicate (mesele inalte au preturi variind de la 2.000 la 6.000 euro, in functie de materialele folosite), ajungand pana la cele mai scumpe piese - dulapurile din lemn masiv (cu preturi intre 5.000 si 8.000 euro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tendinte 2012 mobila, #stil mobila lux, #culori design interior, #design interior lux , #Amenajari interioare