Cum integrezi nuanțele aurii în amenajarea băii?

Luni, 19 Decembrie 2022, ora 17:51
499 citiri
Cum integrezi nuanțele aurii în amenajarea băii?
FOTO: germanquality.ro

Nimic nu spune mai bine "eleganță" decât auriul. Folosirea acestui finisaj în designul interior poate adăuga o doză de eleganță și rafinament de neegalat oricărei încăperi din casa ta. Fie că preferi piesele îndrăznețe, declarative sau accentele discrete, avem o mulțime de idei de băi aurii pentru tine.

Băile descrise de finisaje aurii sunt stridente?

Auriul este incredibil de versatil și poate fi folosit în atât de multe moduri în designul tău interior. Însă totul ține de echilibru - găsirea echilibrului potrivit poate adăuga un aer regal băii tale.

Dacă scopul tău este crearea unei băi moderne, descrisă de eleganță, secretul este să găsești cantitatea potrivită. Prin aceasta, ne referim la a opta pentru accesorii de baie aurii care să acționeze ca accente. Pe de altă parte, pentru un impact vizual mai mare, alege un lavoar auriu îndrăzneț sau chiar o cadă freestanding cu acest finisaj, pentru a acționa ca piesă centrală.

Asocierea bateriilor de baie aurii cu pereți în culori îndrăznețe și cu gresie cu model poate da un efect rafinat, boem. În schimb, integrarea unei piese îndrăznețe într-o încăpere albă, clară, va avea un aspect delicat, dar izbitor.

Fă o declarație de stil cu un lavoar auriu

Lavoarele cu montaj pe blat adaugă un punct de interes în orice baie, așa că de ce să nu mergi mai departe și să optezi pentru un finisaj auriu? Lavoarele aurii sunt modalitatea perfectă pentru a crea un punct focal izbitor în baia ta, cu un efort minim.

Lavoarul de baie Besco Assos Glam de la GQS German Quality adaugă fără prea mult efort o doză de interes și lux în orice baie. Vei oferi textură și caracter unei băi descrisă în mare parte de simplitate cu acest lavoar chic. Este o piesă frumoasă și elegantă care va scoate în evidență zona lavoarului.

Atunci când optezi pentru un lavoar izbitor din punct de vedere vizual, îți recomandăm să păstezi restul băii destul de discret. Acest lucru permite noului tău lavoar de baie auriu să iasă în evidență pe un fundal subtil.

Besco Assos Glam Lavoar pe blat 52x41 cm, auriu - GQS German Quality

Preferi un aspect mai discret?

Dacă preferi un aspect mai subtil, poate că accesoriile de baie aurii sunt o opțiune mai bună pentru tine. Optarea pentru baterii de baie aurii discrete sau o oglindă de baie cu ramă aurie poate fi o modalitate excelentă și subtilă de a adăuga o notă de lux.

Asocierea accesoriilor aurii cu texturi naturale, lemnoase, tonuri discrete și gresie clară, poate da o vibrație scandinavă impecabilă. Pentru o senzație de lux și un cadru relaxant tip SPA, asociază accesorii de baie aurii cu blaturi de lavoar cu aspect de marmură și pereți în tonuri neutre.

Bateriile de baie aurii sunt modalitatea perfectă de a integra câteva accente în baia ta. GQS German Quality stochează o gamă largă de accesorii de baie aurii, dar modelele cu montaj pe perete sunt uimitoare. Designul lor elegant și minimalist va însenina orice baie. Hansgrohe Metropol este o baterie dus extrem de elegantă și calitativă. Printr-un design simplu, dar rafinat, va acapara întreaga atenție din zona cabinei de duș.

Hansgrohe Metropol Baterie dus monocomanda incastrata, auriu lucios

Accesoriile și obiectele de baie aurii sunt o modalitate minunată de a-ți duce baia către noi înălțimi luxoase. Auriul este extrem de versatil și îl poți folosi pentru a crea o baie de inspirație boho, vintage, modernă sau scandinavă. Atunci când folosești auriu, găsirea tonurilor potrivite și a echilibrului sunt aspecte cheie de care trebuie să ții cont.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#baie, #amenajare baie, #amenajari interioare , #Amenajari interioare