Ce tip de oglindă să alegi pentru baia ta?

Joi, 25 August 2022, ora 17:46
469 citiri
Ce tip de oglindă să alegi pentru baia ta?
FOTO: germanquality.ro

Baia este o încăpere care generează mult abur și multă umezeală, așa că atunci când alegi o oglindă perfectă, ar trebui să iei în considerare acest aspect. Este, de asemenea, o cameră frecventată și utilizată intens, necesitând astfel o oglindă suficient de robustă pentru a acapara mișcarea care se petrece în jurul ei. În cele din urmă, baia este un loc de relaxare și liniște, așa că oglinda pe care o vei integra ar trebui să aibă stil și eleganță și să contribuie la obținerea unui spațiu descris de linii de design moderne și deosebite.

Oglinzi de baie rezistente la umezeală

O oglindă de baie ar trebui să fie realizată din sticlă securizată. Tratamentul chimic la care este supusă sticla o face rezistentă la schimbările bruște de temperatură specifice într-o baie. Unele modele beneficiază chiar de sistem anti-aburire.

Ce oglinzi de baie se regăsesc în tendințele contemporane?

Oglinzile de baie contemporane acoperă o gamă de stiluri diferite, de la cel minimalist la maximalist și tot ce se află între ele. Modelul ales va depinde în final, desigur, de preferințele tale personale. Iată câteva exemple de oglinzi de baie care să te inspire în căutarea ta:

Oglinzi de baie cu lumini

O oglinda baie cu lumini încorporate - fie spoturi sau lumini LED - este o modalitate excelentă de a concentra lumina în locul potrivit atunci când o utilizezi în activitățile zilnice de îngrijire.

Luminile integrate în oglinda de baie tind să fie puțin mai puțin strălucitoare și intense decât iluminatul de pe tavan, așa că te ajută, de asemenea, să creezi o ambianță relaxantă și conferă o experiență mai intimă. Modelele cu lumină ambientală oferă cu siguranță o notă suplimentară de lux și confort.

Ideal Standard Conca Oglinda cu iluminare LED - GQS German Quality

Oglinzi de baie decorative

O oglindă decorativă în baie este o modalitate foarte eficientă de a stabili o temă de design interior în cameră. În general, băile tind să fie lipsite de tablouri și alte tipuri de opere de artă, deoarece proprietarii nu doresc ca acestea să fie deteriorate de umiditate. Așadar, o oglindă cu scop decorativ, precum cele cu forme atipice sau rame vintage, reprezintă o modalitate excelentă de a oferi un aspect unic băii tale.

Alegerea unei oglinzi de baie pentru zona lavoarului

Oglinzile sunt integrate în mod normal în zona lavoarului. Așadar, atunci când alegi modelul potrivit, este important să ții cont de înălțimea și lățimea bazei de lavoar deasupra căreia va fi așezată oglinda. Asigură-te că aceasta nu este foarte înaltă și, dacă este posibil, să aibă aceeași lățime cu baza de lavoar, astfel încât să obții o zonă organizată, uniformă, care are sens din punct de vedere vizual.

De asemenea, este esențial să te asiguri că oglinda și baza de lavoar se potrivesc și din punct de vedere al designului. Deși mixul de stiluri în designul interior poate fi un lucru interesant, de cele mai multe ori baza de lavoar și oglinda tind să fie privite ca o singură piesă și, dacă se află în contrast, vor arăta probabil neuniform.

Este important de reținut că tipul de oglindă potrivit pentru baia ta trebuie să fie ales pentru a completa stilul existent în încăpere; forma va depinde de preferințele personale, iar dimensiunea trebuie să fie proporțională cu celelalte elemente, oferind în același timp funcționalitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oglinda baie, #baie , #Amenajari interioare