Cadouri pentru trecatori luni, de Ziua Cartilor

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 11:30
2324 citiri
Cadouri pentru trecatori luni, de Ziua Cartilor

Bucurestenii si locuitorii mai multor orase din tara vor primi cadou carti, dar si flori, dupa o straveche traditie catalana de Sfantul Gheorghe - 23 aprilie - cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii si Drepturilor de Autor.

Libraria online Elefant.ro celebreaza si anul acesta Ziua Internationala a Cartii si Drepturilor de Autor, daruind 3.000 de carti romanilor pe 23 aprilie, in Bucuresti, Oradea, Cluj-Napoca si Brasov.

In Bucuresti, actiunea elefant.ro se va desfasura in doua etape: in prima parte a zilei, vor fi oferite carti personanelor care trec prin Piata Universitatii, iar seara, celor din Centrul Vechi al Bucurestiului. De asemenea, bucurestenii vor primi vouchere cu discount 30% la comenzile de carti pe site-ul www.elefant.ro.

La Oradea, cartile vor fi daruite trecatorilor din zona centrala de catre elevii de la Colegiul National Mihai Eminescu, iar la Cluj-Napoca actiunea va fi realizata cu ajutorul elevilor Scolii Internationale. In Brasov, trecatorii vor primi carti de la membrii clubului Tiuk.

Actiunea "Daruieste o carte - Ziua Mondiala a Cartii este o initiativa elefant.ro, realizata in colaborare cu partnerii librariei online si cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti gratuite, #ziua Cartilor, #carti oferite gratuit , #Carti Romania