Top 5 carti de lectura pentru copii in limba engleza

Luni, 26 Iulie 2021, ora 19:08
1168 citiri
Top 5 carti de lectura pentru copii in limba engleza
carti copii FOTO: Piqsels.com

Cititul intr-o limba straina face niste transformari minunate in mintea unui copil. Nu conteaza cat de lent citeste sau cand incepe. Cel mai important este ca atunci cand unui copil ii este prezentata o limba straina, i se deschide lumea. Creierul lui va primi o multime de informatii noi, iar imaginatia nu doar ca va fi mai bogata, dar si vocabularul va fi mai dezvoltat.

Cand un copil invata sa citeasca intr-o alta limba, este mai fluent decat un copil caruia i se preda doar limba vorbita. Este un alt nivel pentru un copil sa inteleaga ortografia, gramatica ori sintaxa unei alte limbi. Din acest motiv, chiar daca cel mic stie sa se exprime si are abilitati de conversatie intr-o limba straina, cititul ii va oferi niste avantaje in plus.

Creierul unui copil bilingv se dezvolta mai dens, iar asta inseamna un avantaj cognitiv major. Cu cat mai devreme incepe, cu atat mai buna va fi pronuntia si va putea sa obtina chiar un accent nativ.

Iata care sunt cele mai frumoase carti pentru copii, in limba engleza, pe care ti le recomandam:

1. Carte muzicala pentru copii - Baby's Bedtime Music Book - Usborne

Este o carte potrivita a fi rasfoita inainte de somn, putand fi inclusa in rutina de seara. Melodiile clasice linistitoare si ilustratiile frumoase din aceasta carte sunt un mod perfect de a adormi copii mici. Paginile cu desene frumos conturate ale bufnitelor nocturne care canta, contin butoane pentru a reda melodiile si dar diverse texturi pentru dezvoltarea simturilor.

2. Forme de ridicare a clapetei - Usborne

O carte pentru copii in limba engleza, denumirea originala: "Lift-the-flap Shapes" de la Usborne. O carte colorata cu clapete de ridicat care ii ajuta pe copii sa invete despre forma intr-un mod distractiv. Fiecare pagina prezinta o scena ilustrata plina de activitati de observare, citire si numarare. Cei mici vor descoperi lucruri precum un spectacol de circ, o excursie pe malul marii si un picnic de vara. Activitatea din aceasta carte pentru copii "Lift-the-Flap Shapes" include ridicarea clapetelor circulare, triunghiulare si in forma de stea. Sub clapete, copiii vor descoperi artisti ascunsi, animale de la malul marii, mingi de plaja, zmee si umbrele. Cu peste 80 de clapete de ridicat, fiecare pagina are multe de observat si de discutat, fiind atractive chiar si pentru micutii care nu stiu inca sa citeasca.

3. Carte cu Puzzle - Usborne First Jigsaws

Cu ajutorul acestei carti interesante, copiii vor descoperi lumea minunata a animalelor avand la dispozitie aceste incantatoare puzzle-uri. Fiecare puzzle are 2 piese usor de potrivit, dar si ilustratii fermecatoare. Acesta este modul perfect de a introduce mintile tinere in rezolvarea simpla a problemelor, de a le prezenta avantajele cititului si tot felul de animale uimitoare. Cutia contine 3 puzzle-uri si o carte pentru copii.

4. Primul autocolant Book Cars

O carte pentru copii, in limba engleza, denumita "First Sticker Book Cars" de la Usborne. Peste 100 de autocolante cu toate tipurile de masini pentru a le amplasa in scene colorate, inclusiv pe o pista de curse, la o ora aglomerata a orasului si in garaj pentru reparatii. Include autocolante cu masini de curse, rulote, ambulante si multe altele, precum si o pagina speciala cu dezvoltarea masinilor de-a lungul anilor. Ideala pentru a invata si a vorbi despre vehicule. Cartea pentru copii "First Sticker Book Cars", este un cadou perfect pentru orice micut pasionat de masini.

5. Anotimpuri pop-up

Carte pentru copii in limba engleza, "Pop-Up Seasons" de la Usborne. De la un cuib de pui de primavara si o pajiste de vara, pana la frunzele colorate ale toamnei si o padure inzapezita, copiilor le va placea sa priveasca scenele 3D si sa exploreze cele 4 anotimpuri in aceasta carte. Contine ilustratii uimitoare si text simplu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti, #carti copii , #Carti copii