Succesul in campaniile de marketing. Urmareste studiile de caz

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 15:53
2990 citiri
Succesul in campaniile de marketing. Urmareste studiile de caz

Afla secretul celor mai de succes campanii de marketing realizate de companiile mari din toate segmentele de business. De la General Motors pana la Maggi sau Coca Cola, fiecare caz aduce o situatie noua si un exemplu de urmat sau de evitat.

Cartea in format digital "37 de studii de caz pentru succesul campaniilor tale de marketing", lansata de editura Rentrop & Straton, intruneste toate aceste experiente si poate fi o lectura-catalizator pentru succesul afacerii tale.

Business24 iti popune acest CD care contine 37 de exemple ale unor companii mari ce au avut succes in vanzari. Indiferent care este produsul lansat de compania ta, aceste studii de caz iti pot folosi drept ghid sau te pot scuti de greseli costisitoare.

De la General Motors poti afla "Cum sa atingi succesul in distributie", de la Avon "Succesul frumusetii mixului de marketing" si de la Yves Rocher afli tehnici de marketing relational "Parfumul relatiilor care vand".

Mai departe, Bayer te invata "Cum sa mentii sanatatea relatiilor cu furnizorii" si poti afla care este reteta Maggi "pentru fidelizarea clientilor".

MINI Cooper iti arata in acest suport ce inseamna "Marketing viral pe roti", insa specialistii de la Bookland te sfatuiesc sa urmaresti Apple, "Brandul care orchestreaza vanzarile". De la Jacobs poti afla ce inseamna spoturile publicitare cu aroma, iar de la Carturesti poti "fura" arta fidelizarii clientului.

Compania hoteliera J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel este un bun studiu de caz pentru cunoasterea adversarului, singura "arma care te ajuta sa detii suprematia pe piata".

Coca Cola este cel mai bun mix de marketing: pret, promovare, plasare, iar de la acest caz vei afla ce inseamna puterea celei mai indragite bauturi.

O alta varianta de marketing viral de succes a fost cea adoptata de Mini Amsterdam, "Cutiile de Craciun", iar acest CD iti arata tot ce trebuie sa stii despre tehnicile sale.

#carti marketing, #CD marketing succes, #tehnici succes marketing, #tehnici companii marketing , #Carte business