Carti de business: Ce rasfoiesti in weekend

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
1883 citiri
Carti de business: Ce rasfoiesti in weekend

Cartea care te invata cum sa nu-ti mai faci griji este recomandarea noastra pentru tine in acest weekend. Afla daca esti suficient de echilibrat, daca esti "de neinlocuit", dar si modalitatile prin care poti face bine celor din jur, cu ajutorul afacerilor tale.

Cartea "How not to worry", scrisa de de Paul Mcgee, iti prezinta arta de a avea asteptari realiste, de a fi un indrumator, fara sa critici, dar si de a rezlova problemele care apar in fiecare zi. Odata parcursa aceasta lectura, poti merge mai departe, afland mai multe despre "oamenii din umbra", rotitele care fac intregul mecanism al unui business sa functioneze la randament maxim.

Apoi, daca afacerea ta are succes, Business24 iti recomanda cartea scrisa de Richard Branson, prin care magnatul iti impartaseste secretele filantropice si viziunea sa despre schimbarea businessului in aceasta directie.

"How not to worry", de Paul Mcgee

Editura: Capstone Publishing Ltd

Aceasta carte te invata cum sa infrangi stresul, ingrijorarile, anxietatea, astfel incat sa obtii cat mai multe in viata profesionala, dar si in cea personala. Scrisa intr-un limbaj accesibil, cartea ofera exemple din viata reala si solutii pentru a avea o viata mult mai usoara si mai productiva, potrivit specialistilor de la Carturesti.

Citind aceasta carte poti invata sa iti organizezi prioritatile, sa actionezi pentru a obtine satisfactii, dar si sa te bucuri de intreaga "calatorie" pe care o urmezi pentru a atinge succesul.

"Esti de neinlocuit?", de Seth Godin

Editura: Publica

Afla daca esti unul dintre oamenii "de neinlocuit" in afacerea ta, iar daca nu esti, invata cum sa fii unul dintre ei, citind cartea "Esti de neinlocuit?", de Seth Godin.

Daca pana acum organizatiile erau alcatuite din conducere si forta de munca, timpurile in care traim a aparut un nou grup: cel al oamenilor indispensabili, inventivi, "din umbra". Potrivit autorului, acestia sunt oamenii care obtin cele mai bune slujbe si au o libertate foarte mare de actiune.

"Astfel arata viitorul muncii (si al lumii). De fapt, viitorul e deja aici," spune Tony Hsieh, CEO Zappos, despre cartea lui Godin.

"Daca Seth Godin nu ar exista, ar trebui sa-l inventam - intr-atat de indispensabil este! Aveti in maini o carte fascinanta, accesibila si plina de substanta. Cititi-o si faceti-va un mare serviciu!", recomanda Alan Webber, fondatorul Fast Company.

"Afacerile, pentru oameni", de Richard Branson

Editura: Publica

Richard Branson iti arata in aceasta carte care este beneficiul afacerii tale, daca faci bine comunitatii. Autorul vrea sa demonstreze prin aceasta carte de ce lucrurile au nevoie de o schimbare si care este directia acesteia.

Aici, magnatul englez vorbeste nevoia unui efort comun depus de oamenii din mediul antreprenorial, indreptat catre binele omenirii si al mediului inconjurator.

#carte de business, #How not to worry, #Afacerile pentru oameni, #Esti de neinlocuit , #Carte business