Carti de business: Ce rasfoiesti in acest weekend

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 00:00
2392 citiri
Carti de business: Ce rasfoiesti in acest weekend

Succesul profesional este sustinut de un echilibru personal solid, iar cartile "Cele 10 reguli ale carierei de succes" si "Fii genial! Viata!" sunt doua carti care te invata ce inseamna sa actionezi cu un pas inaintea altora dar si sa-ti investesti timpul si energia, astfel incat sa ai o viata echilibrata.

Regulile prezentate de autorul Richard Templar sunt simple si eficiente, si vin ca o harta catre succesul in cariera, in timp ce cartea "Fii genial! Viata!" vine ca un ghid pentru implinirea in viata, spun specialistii de la BookLand.

"Cele 10 reguli ale carierei de succes", de Richard Templar

Editura Rentrop & Straton

In cartea intitulata "Cele 10 reguli ale carierei de succes", autorul, Richard Templar, iti arata ce inseamna sa actionezi cu un pas inaintea altora. Pe masura ce o citesti, vei vedea ca fiecare amanunt conteaza si sa actionezi dupa un plan este ceva firesc pentru un adevarat practicant al Regulilor.

Vei invata sa castigi reputatia celui care stie ce si cum sa spuna la momentul potrivit si persoanei potrivite.

Cele 10 reguli sunt pe atat de simple, pe cat de eficiente, sigure si practice. Vei descoperi importanta eficientei si a eficacitatii prin prisma acestora. Sa fii cu un pas inainte, da! Dar sa demonstrezi nu numai ca-ti faci meseria, ci si sa reusesti sa marchezi diferenta dintre normalitate si promovare.

Sir Anthony Jay spunea despre cartea "Cele 10 reguli ale carierei de succes" ca deschide ochii tuturor celor care doresc sa ajunga sus, insa nu par a fi in stare sa gaseasca harta."

"Fii genial! Viata!", de Michael Heppel

Editura Rentrop & Straton

Cartea "Fii genial! Viata!", este lectura potrivita daca ai ajuns in punctul in care ti-ai propus obiective clare, realizabile, de a face o schimbare in viata ta.

Michael Heppel, autorul cartii "Fii genial! Viata!", are un stil aparte de a scrie, care inclina mult spre adresarea directa, un mod de exprimare, cu singuranta format in conferintele tinute ca speaker la diverse evenimente de business.

Cartea, structurata pe sistemul problema - solutie, cu atentionari si sfaturi, analizeaza acele aspecte ale existentei noastre pe care sa le imbunatatim.

Abordand probleme legate de sanatate, familie, bani, relatii, cunoastere de sine, viziune, cariera si dezvoltare personala, "Fii genial! Viata!" te ajuta sa investesti timpul pretios si energia in zonele cele mai importante ale existentei tale.

Cu alte cuvinte, este mai mult decat un ghid, este o cutie cu instrumente la care sa apelam pentru o viata echilibrata si implinita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti business, #carti echilibru profesional personal, #carte Fii genial Viata, #reguli cariera succes , #Carte business