Carte de business: Nu mancati niciodata singuri

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 00:00
8564 citiri
Carte de business: Nu mancati niciodata singuri
Foto: Coperta "Nu mancati niciodata singuri"/ EY

Socializarea a devenit un element-cheie in noua lume guvernata de tehnologie. Iar intr-o astfel de lume dinamica, aliantele de business sunt foarte importante.

Cei mai de succes lideri de afaceri din prezent sunt cei care au reusit sa construiasca retele sociale extinse.

Conform unui studiu realizat in 2012 de Business Network SW1, 87% dintre respondenti spun ca fac networking, dar din motive foarte diverse: 45% dintre acestia socializeaza doar din placere, 35% pentru dezvoltare personala, 80% pentru dezvoltarea afacerilor, iar 95% pentru consolidarea relatiilor.

Dintre cei 13% care au declarat ca nu fac networking, 50% au motivat acest lucru prin lipsa de timp, 25% prin faptul ca nu aduce valoare business-ului, iar 25% prin lipsa experientei.

Nu mancati niciodata singuri

Business24 iti recomanda cartea "Nu mancati niciodata singuri", scrisa de Keith Ferrazi, un maestru in utilizarea socializarii si a retelei de cunostinte pentru dezvoltarea carierei si a relatiilor de afaceri.

Desi a pornit pe cont propriu, intr-un context modest, Ferrazzi si-a construit reteaua sociala oferind ajutor oamenilor si perfectionandu-si tehnicile de inter-relationare.

Povestea lui, pe care o prezinta in aceasta carte, poate fi o inspiratie pentru toti cei care doresc sa isi consolideze relatiile personale si de business.

Autorul dezvaluie secretul sau - generozitatea - ca fiind cheia succesului, ceea ce reprezinta un concept radical in lumea afacerilor.

Dezvoltarea relatiilor personale transcende de multe ori abilitatile individuale.

Sprijinul sincer si dezinteresat consolideaza relatiile

Cartea a fost lansata recent de catre Editura Publica impreuna cu EY Romania si nu este dedicata doar profesionistilor in vanzari si comunicare, ci si celor care isi doresc sa cunoasca oameni noi si sa isi extinda conexiunile de afaceri.

"Nu mancati niciodata singuri este o carte care porneste, asa cum se arata inca din titlul, de la un principiu simplu: acela de a imparti beneficiile pe care le ai la un moment dat cu cei din jurul tau, fara un motiv anume, altul decat simplu fapt ca poti fi de ajutor.

Sprijinul sincer si dezinteresat consolideaza relatiile si creeaza un capital social care devine foarte valoros in momentele-cheie ale carierei fiecaruia dintre noi", a declarat Bogdan Ion, CMP, EY Romania.

Cartea lui Kieth Ferrazi este cel de-al doilea volum al colectiei "Co-lectia de antreprenoriat", ce apare cu sprijinul EY Romania si este dedicata antreprenoriatului.

#Nu mancati niciodata singuri, #carte Nu mancati niciodata singuri, #carte business socializare , #Carte business