Carte de business: Invata limbajul trupului in mediul de afaceri

Sambata, 03 August 2013, ora 00:00
5373 citiri
Carte de business: Invata limbajul trupului in mediul de afaceri
Foto: erikaliodice.com

Limbajul trupului este un vocabular pe care nu-ti permiti sa nu-l stapanesti, in mediul de afaceri. Intelegand ce vor, de fapt, sa-ti spuna interlocutorii dincolo de cuvinte, te poti inarma cu toate argumentele necesare, din timp, pentru a-i convinge sa incheie acel parteneriat cu tine.

Odata descoperit acest vocabular, si relatiile de durata in business sunt mai usor de pastrat, ceea ce aduce cu sine succesul in afacerea ta.

Nu in ultimul rand, a cunoaste vocabularul din care este alcatuit limbajul trupului te va face mult mai constient cu privire la semnalele non-verbale pe care le transmiti si poate schimba cursul unei intalniri de afaceri, poate contribui la interprearea perfecta a unei prezentari de idei sau la succesul unei negocieri cu parteneri internationali.

Business24 iti recomanda cartea "Limbajul trupului in mediul de afaceri", o lectura care te va ajuta sa faci o prima impresie impecabila, prin corelarea gesturilor cu expresia faciala si ceea ce comunici prin cuvinte.

Tot de aici vei invata cum sa fii atent la semnalele pe care le emiti inconstient cand descifrezi reactiile interlocutorului, astfel incat sa nu "te dai de gol".

In aceasta carte, autorii Allan si Barbara Pease iti impartasesc tehnici dezvoltate special pentru succesul in vanzari si in afaceri, in general. Ei te invata vocablarul din limbajul trupului, datorita caruia aproape orice asociatie in interes de afaceri se poate dovedi a fi de succes.

Allan Pease este unul dintre cei mai cunoscuti experti in limbajul trupului din lume, avand deja peste 4 milioane de exemplare vandute din cartile sale despre limbajul trupului.

Sotia sa, Barbara Pease, este CEO al Pease International, care produce video-uri, cursuri de training si seminarii pentru companii si chiar guverne din intreaga lume.

Daca te-am convins, trebuie sa stii ca poti comanda cartea "Limbajul trupului in mediul de afaceri", scrisa de Allan si Barbara Pease, de la librariile online Elefant, Libraria Bucuresti, dar si de pe EMAG.

#Allan Pease limbaj nonverbal, #Allan pease body language, #carte business recenzie, #limbajul trupului afaceri, #carte limbajul trupului afaceri , #Carte business