Carte de business: Cum sa incepi o afacere de succes

Sambata, 05 Mai 2012, ora 00:00
3360 citiri
Carte de business: Cum sa incepi o afacere de succes

Invata "Cum sa incepi o afacere de succes" de la autorul Michael J. Morris. Cartea iti arata cum sa eviti capcanele pe care le intalnesti la inceput de drum in orice afacere. Mai departe, Business24 iti recomanda cartea "Fii genial! Networking", utila daca vrei sa te perfectionezi pe drumul antreprenorial.

Networkingul nu este numai pentru persoane sociabile care isi petrec tot timpul pe la receptii sau conferinte si, in plus, nu trebuie sa manipulezi oameni pentru a crea o retea, spune autorul cartii "Fii genial! Networking".

"Cum sa incepi o afacere de succes" si "Fii genial! Networking" sunt sugestiile BookLand in aceasta saptamana, pentru o lectura captivanta si utila in mediul in care te dezvolti.

Cum sa incepi o afacere de succes!, de Michael J. Morris

Editura Rentrop & Straton

Pornirea unei afaceri si asigurarea supravietuirii ei pot fi sarcini descurajatoare. Una din trei afaceri intra in faliment dupa numai un an, in special din lipsa unor pregatiri adecvate si a planificarii in perspectiva. Acum, salvarea este la indemana ta si se numeste Cum sa incepi o afacere de succes!

Michael J. Morris te conduce, intr-un stil cald si accesibil, prin fiecare etapa importanta a procesului de infiintare a unei firme.

Autorul lucrarii Cum sa incepi o afacere de succes evidentiaza capcanele intinse de-a lungul drumului si iti arata cum sa le eviti. Sunt discutate problemele majore ale oricarei afaceri noi si sunt oferite sfaturi practice in zone precum:

Elaborarea unui plan de afaceri

Alegerea sediului

Considerentele juridice

Obtinerea si gestionarea finantelor

Impozitarea si Taxa pe Valoare Adaugata

Marketingul si publicitatea

Asigurarile

Cartea Cum sa incepi o afacere de succes ia in considerare diferitele nevoi ale firmei inainte de infiintare, in timpul infiintarii si cand firma incepe sa se dezvolte.

Acest Ghid al intreprinzatorului in afaceri a ajutat mii de oameni sa se perfectioneze si sa isi dezvolte planurile, sa evite pericolele si sa supravietuiasca primilor ani care sunt cruciali. Acum este randul tau!

Fii genial! Networking de Steven D'Souza

Editura Rentrop & Straton

Cartea Fii genial! Networking te invata cum sa-ti faci propria retea de parteneri si de prieteni.

Citind aceasta carte vei sti cum sa-i eviti pe cei care vorbesc intr-una fara sa spuna nimic, vei sti cum sa-i recunosti pe cei care isi dau prea multa importanta fara a sti nimic, vei sti cum sa te comporti cu cei care nu fac decat sa se scuze si, nu in ultimul rand, vei sti cum sa-i tratezi pe cei prea timizi.

Fii genial! Networking demonteaza miturile despre retele. Din acesta carte vei afla ca nu trebuie sa manipulezi oameni pentru a crea o retea si ca nu trebuie sa investesti mult timp si multa munca in networking. In plus, vei realiza ca networkingul nu este numai pentru persoane sociabile care isi petrec tot timpul pe la receptii sau conferinte.

Autorul iti demonstreaza ca nu trebuie sa fii manager ca sa ai nevoie de o retea si ca poti crea retele numai daca lucrezi in echipa

Autorul cartii Fii genial! Networking este Steven D'Souza, vicepresedintele unei puternice banci internationale de investitii.

Steven D'Souza a vorbit la conferinte si evenimente in toata lumea. Le-a facut cunoscute tuturor punctele sale de vedere privind diversitatea, crearea de retele si eficienta organizationala. Este coach si trainer experimentat si are un deosebit talent in a conecta oamenii pentru a-i sprijini in atingerea scopurilor lor.

Steven D'Souza este, de asemenea, autor al best-seller-ului "Made in Britain", carte sponsorizata pentru scolile din Marea Britanie cu scopul de a inspira modele pozitive.

Material realizat cu ajutorul BookLand.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carte de business, #carte afacere succes, #carte networking , #Carte business