Carte de business: Cum sa faci avere

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 00:00
3619 citiri
Carte de business: Cum sa faci avere
Foto: mycruisesearcher.com

Donald Trump iti poate servi drept model in business, atat la inceput, cand faci primii pasi in business, cat si mai departe, in strategii dar si in momentele in care ai atins deja succesul.

Cartea sa, "Cum sa faci avere. Primele 80 de zile spre prosperitate", publicata in 2012, te invata sa-ti insusesti obiceiurile milionarilor de a obtine bani, sa-ti construiesti mentalitatea necesara pentru succes si sa realizezi propria ta viziune financiara.

In plus, in aceeasi carte, inveti cum sa devii antreprenor in imobiliare, ce trebuie sa faci ca sa iti construiesti un portofoliu de investitii si, nu in ultimul rand, cum sa economisesti banii.

Care sunt obstacolele care te impiedica sa obtii succesul in antreprenoriat? Candeste-te la obstacole ca la niste indemne catre actiune, spune Donald Trump in cartea sa.

De exemplu lipsa resurselor financiare, potentialul pentru pierderi financiare, lipsa increderii in propria persoana, stresul, lipsa oportunitatilor, toleranta minima la risc, inertia sau presiunea familiei.

Despre presiunea familiei, Trump vorbeste astfel: "Pentru mine a fost foarte important sa gasesc un echilibru intre eforturile antreprenoriale si dragostea pentru familie. Cand mi-am inceput prima afacere, copii erau inca mici. Tatal meu a murit la scurt timp dupa, asa ca intreaga familie avea nevoie de sustinerea mea morala. Am incercat sa implic familia in diverse activitati, atunci cand era posibil, si am cautat modalitati creative de a petrece timp cu familia. Constientizarea si sensibilitatea fac ca totul sa fie posibil", scrie Donald Trump.

De asemenea, antreprenorul te invata cum sa selectezi cea mai promitatoare oportunitate si cum sa faci diferenta intre o idee promitatoare si o oportunitate antreprenoriala profitabila.

Donald Trump te invata si cum sa creezi o identitate pentru afacerea ta, cum sa-ti construiesti obiectivele, cum sa-ti mobilizezi resursele, cum sa atragi primul client magic si multe, multe altele.

Daca te-am facut curios, trebuie sa stii ca poti comanda online cartea, de pe site-ul Amazon, Elefant.ro, Libraria Humanitas sau Libraria 21.

#carte de business, #cum faci avere, #carte Donald Trump , #Carte business