Carte de business: Investeste inteligent in imobiliare!

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
8528 citiri
Carte de business: Investeste inteligent in imobiliare!
Foto: erikaliodice.com

Investitile imobiliare vor fi intotdeauna un pariu cu multe riscuri dar, in acelasi timp, cu tot atat de multe sanse de reusita. In imobiliare trebuie sa ai grija sa nu investesti niciodata sumele de care vei avea nevoie in scurt timp, sa ai grija ca durata unei finantari trebuie sa fie de aproximativ jumatate din viata bunului finantat si sa nu investesti niciodata ceea ce nu iti poti permite sa pierzi.

Business24 iti recomanda cartea "Pariul proprietatii - Ghidul investitiei imobiliare inteligente" scrisa de Mircea Eduard Uzunov si Marcoci Liviu, o carte care iti vorbeste despre legile investitiilor in imobiliare, riscuri si alternative.

Autorii te sfatuiesc sa nu investesti in imobiliare sumele de care vei avea nevoie in scurt timp, ci banii pe care ii poti exclude o perioada din campul investitiilor tale, pentru valoarea investitiei fluctueaza si, la un moment dat, valoarea sa va creste.

Ei subliniaza, insa, si oportunitatile care pot aparea pe perioada de criza, in care piata imoblilara este afectata de criza de pe pietele financiare. Mai mult, in aceasta perioada "se deschid portile Raiului" se arata cartea lui Mircea Eduard Uzunov si Marcoci Liviu, care explica modul in care "oamenii de succes" stiu sa foloseasca se aduca efectele crizei in avantajul lor.

Autorii vorbesc despre semnalele cand piata intra in "perioada cumparatorului", cat dureaza aceasta perioada, dar si despre perioadele in care cel care vnde are un atu in fata celui care cumpara.

"Cresterile de preturi sunt generate mereu de increderea celor care investesc in respectiva piata, iar scaderile sunt amplificate de neincredere. Daca oamenii sunt increzatori ca preturile de pe piata imobiliara vor prezenta cresteri in perioada lor de interes, vor cumpara case sau terenuri si asta va determina cresterea preturilor. Daca increderea dispare, dispar si cumparatorii. O oferta imobiliara limitata poate duce la cresterea preturilor intr-o anumita zona", se arata in cartea "Pariul proprietatii - Ghidul investitiei imobiliare inteligente".

Poti comanda si tu aceasta carte online, de pe BuyBooks sau direct de la editura Nemira.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carte business imobiliare, #ghid investitii imobiliare, #cum investesti imobiliare , #Carte business