Carte business pentru weekendul tau: Cele 100 de reguli ale bogatiei!

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
2770 citiri
Carte business pentru weekendul tau: Cele 100 de reguli ale bogatiei!

Banii au regulile lor pe care trebuie sa le respecti, daca vrei sa iti sporesti sansele de a atinge succesul. Cartea "Cele 100 de reguli ale bogatiei", scrisa de Richard Templar, prezinta intr-un stil amuzant si usor ironic tehnici de urmat in lumea oamenilor bogati.

Cartea este un adevarat best-seller oferit de editura Rentrop&Straton, care, prin intermediul unui mod de gandire organizat si al unei minti experimentate, lucreaza pentru si in favoarea ta, spun specialistii de la BookLand.

Care sunt "Cele 100 de reguli ale bogatiei!"

Aceste "Reguli de aur" nu sunt altceva decat un set de principii, strategii si lucruri usor de inteles si de facut.

Daca vrei sa fii mai bogat, intr-un mod legal, vrei sa faci ceva util dupa ce i-ai dobandit

(banii, desigur), vrei sa pui ceva deoparte si vrei sa pastrezi ceva din toate astea pentru tine, foloseste-te cu incredere de cele ci sectiuni ale cartii, temelia pe care se bazeaza toate actiunile tale viitoare:

Prima sectiune te invata cum "Sa gandesti bogat", urmand sa iti arate cum "Sa ajungi bogat", apoi "Sa fii si mai bogat". Cea de-a patra sectiune te ajuta "Sa ramai bogat" si, intr-un final, cum "Sa imparti bogatia cu altii."

"Bogatia e frumoasa. Sa ai bani e minunat. Sa te imbogatesti e o activitate placuta si care merita efortul. Sa cumperi Bentley-ul cel roz e pur si simplu o boacana. Ca de altfel o multime de alte lucruri care striga de la distanta "proaspat imbogatit", "bogat", "laudaros". De prost gust. Ia negresit lectii despre modul de a-ti manevra bogatia, dar manevreaz-o bine." (citat din Regula 99)

Material realizat cu ajutorul BookLand.

#carte de business, #reguli bani, #carte reguli bogatie , #Carte business