Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Razboiul parcarilor: mallurile vs Primarie, 20.000 la 0

Razboiul parcarilor: mallurile vs Primarie, 20.000 la 0

In timp ce parcarile prevazute de 8 centre comerciale din Bucuresti pot gazdui aproximativ 2% din masinile totale din Capitala, Primaria inca asteapta finalizarea documentariilor de urbanism.

Astfel, cel mai mare parc de retail din tara, situat in Baneasa, beneficiaza de aproape 8.000 de locuri de parcare, din care 1.500 sunt subterane, care deservesc atat mallul Baneasa Shopping City, cat si unitatile Carrefour, IKEA sau Bricostore din interiorul proiectului, scrie Ziarul Financiar.

In total, mallurile din Bucuresti care vor fi construite in intervalul aprilie 2008 - februarie 2010 vor avea mai mult de 21.000 locuri de parcare.

Primaria municipiului Bucuresti intentioneaza sa construiasca 21 de parcari subterane, in zone precum Piata Alba Iulia, Piata Revolutiei, Piata Dorobanti, Piata Charles de Gaulle sau Piata Presei.

Aceste parcari au o capacitate de peste 7.300 locuri, dar pana in prezent nu s-au inceput lucrari la niciunul dintre aceste proiecte.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1334 ori
Citeste mai multe despreparcari malluri primarie masini