Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mii de angajari in hipermarketuri

Mii de angajari in hipermarketuri
Posturile scoase la concurs si postate pe paginile oficiale de Internet ale unor jucatori de pe piata de retail, cum ar fi Carrefour, Cora, Auchan, Real sau Kaufland, pleaca de la pozitiile de vinzator, operator case de marcat sau muncitor calificat, necesar mentenantei magazinelor, pina la pozitii de manager de raion sau chiar manager comercial.

Salariile variaza si ele, de la cinci-sapte milioane de lei vechi lunar, pentru pozitiile entry-level, la zece milioane pentru managerii de raion. In schimb, un manager comercial poate sa cistige intre 800 si 1.000 de euro, in timp ce salariul unui sef de magazin trece de 1.000 de euro.

Auchan a lansat la mijlocul lunii iunie o ampla campanie de recrutare de personal pentru cele trei magazine de la nivel local, Tirgu-Mures, Cluj-Napoca si Pitesti, unde lantul de hipermarketuri a deschis birouri speciale de angajare. Candidatii pot merge la birourile Auchan din teritoriu sa se inscrie si tot aici se pot semna si contractele de angajare, daca sint alesi. In total, pentru cele trei centre, compania scoate la concurs 1.200 de locuri de munca, iar pe linga acestea, alte posturi vor fi vacante pentru magazinul care va fi deschis in Bucuresti, in cartierul Berceni, potrivit site-ului oficial Auchan. Joburile locale pleaca de la cele de lucrator comercial, vinzator la diverse raioane sau operator la casele de marcat si ajung si la pozitii de conducere, cum ar fi manager decoratiuni, manager comercial si manager de departament.

Aceleasi posturi sint scoase la concurs si pentru magazinele Carrefour din Bucuresti - Militari, Orhideea, Colentina si Baneasa. Printre posturile disponibile la centrele de mai sus se numara cele de casier - part-time sau full-time -, lucrator comercial, operatori vinzari sau profesionist produse proaspete (bucatari, brutari, cofetari, patiseri, pizzeri, macelari, preparatori peste), potrivit site-ului Carrefour. Compania a anuntat ca va mai deschide in 2007 inca trei magazine la nivel local, in Iasi si Cluj-Napoca si unul in Bucuresti, in zona Piata Unirii, unde a recrutat deja jumatate din totalul de 300 de angajati necesari.

<b>Bloombiz</b>

Continuarea(Sursa: <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=11856&art=31227&cHash=f11fafb43b/ target=_blank>Cotidianul</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1526 ori