Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Carrefour isi revizuieste planul de vanzari

Carrefour isi revizuieste planul de vanzari

Carrefour, cel de-al doilea lant de magazine din lume, a redus din planul de vanzari pentru anul in curs, in urma rezultatelor nesatisfacatoare inregistrate de hyper-marketurile din Franta.Vanzarile din Franta au scazut cu 3,8% din cauza competitiei puternice din partea celorlalte magazine de discount, si a consumatorilor care au cheltuit mai putin.

Carrefour realizeaza 50 de procente din vanzari in Franta, unde hyper-marketurile sale comercializeaza atat produse alimentare cat si bunuri variate, de la CD-uri la biciclete si carti.

Carrefour a ramas in urma concurentilor care opereaza reduceri semnificative de pret, mai ales la produsele non-alimentare. Aldi este unul dintre cei care a inteles ca pretul mic va atrage intotdeauna mai multi clienti.

Spania, cea de-a doua piata pentru Carrefour, nu a confirmat tendinta negativa din Franta si a inregistrat o crestere impresionanta de 6,8%.

Sursa: Reuters

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1129 ori