Carrefour investeste peste 2 milioane de euro in fostul Univers'All Unirea

Luni, 12 Martie 2007, ora 07:34
1040 citiri
Carrefour investeste peste 2 milioane de euro in fostul Univers'All Unirea

Carrefour Romania estimeaza investitii de minimum doua milioane de euro pentru deschiderea, in patru-cinci luni, a magazinului inchiriat de la Univers'All din zona Piata Unirii din Bucuresti, a declarat, sambata, directorul general al Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino.

Investitia de doua milioane de euro este bugetata doar pentru reamenajare si echipament, dar va fi majorata in cazul in care structura constructiei va necesita lucrari de consolidare, potrivit lui Celestino.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 3.600 de metri patrati dispusi pe doua etaje, dispune de parcarea din Unirea Shopping Center si va fi deservit de 400 angajati. Gama de produse alimentare va fi identica cu cea din celelalte hipermarketuri Carrefour. In schimb, va fi redusa oferata din sectorul de produse nealimentare, datorita spatiului redus de care dispune magazinul.

Directorul Carrefour Romania a anuntat incheierea unui contract de inchiriere pentru un spatiu comercial si in centrul comercial Colosseum, care va fi deschis in 2009, in zona de nord-vest a capitalei.

In acest an, Carrefour isi va extinde reteaua cu trei hipermarketuri, unul la Cluj-Napoca si doua la Iasi, investitia medie pe magazin fiind de 20 milioane euro, potrivit oficialilor companiei.

Compania a semnat, recent, contracte pentru alte doua hipermarketuri in provincie, la Suceava si Pitesti, care vor fi deschise anul viitor.

Reteaua Carrefour Romania include in prezent sapte hipermarketuri, valoarea totala a investitiilor realizate in Romania depasind 220 de milioane de euro.Carrefour a realizat anul trecut, cu sapte magazine, vanzari de 608,9 milioane de euro, reprezentand o crestere cu 39% fata de 2005. Pentru 2007, oficialul Carrefour estimeaza o crestere de cel putin 10% a vanzarilor.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)