Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banii Nostri. Mai departe. Mai bun.

Banii Nostri. Mai departe. Mai bun.
Saptamanalul Banii Nostri revine din 17 septembrie cu o noua imagine, o noua echipa si un nou mesaj.Un layout istet, o abordare profesionista, si un alt stil de a face jurnalism in Romania. Un stil business, elegant, proaspat, dinamic - un plus de valoare pentru cititor si piata de profil.

"Noul Banii Nostri va fi un saptamanal economic, gandit special pentru voi, pentru familia moderna, care vrea si trebuie sa afle cum sa faca bani, cat mai repede si cat mai solid. O familie interesata de propriul viitor, consecinta a dezvoltarii economice, a schimbarilor aparute in piata financiara; curioasa sa afle ce inseamna subtilitatea jocului pe bursa, care este viitorul apropiat al leului, cat de ieftine vor fi creditele, cum isi poate inmulti mai spornic finantele personale. Si, la urma urmei, cum sa se relaxeze, cum sa se distreze.Noul Banii Nostri vrea sa fie in acelasi timp prieten si consilier financiar", a declarat Marian Sultanoiu, redactorul-sef al publicatiei.

Noul Banii Nostri - al carui target il reprezinta cititorul dinamic - va fi structurat in cinci caiete: actulitate, companii, finante, dezbateri, bugete. De doua ori pe luna, el va fi completat de suplimente tematice: Sanatate, Politica, UE, Auto, Imobiliare, IT&C.

Relansarea Banii Nostri se face in cadrul unei ample campanii care include presa scrisa, radio, promovare online, outdoor, indoor. Din mix-ul de media nu lipsesc evenimentele in aer liber,BN.JPG precum ascensiunile cu balonul cu aer cald, la Carrefour Militari (14-16 septembrie), Parcul Tinreretului, Parcul Herastrau , si DN1, in dreptul localitatii Balotesti.

Banii Nostri se va distribui intr-un tiraj de 26 000 exemplare, cu accent pe abonamente corporatiste si vanzari la chiosc. Pretul unui exemplar va fi de 1,95 RON.
Din luna octombrie, Banii Nostri va derula o campanie de abonamente cu premii.

Banii Nostri - un saptamanal pentru familia moderna!

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 950 ori