Alo, Carrefour?

Vineri, 06 Iulie 2007, ora 10:43
7836 citiri

Carrefour va incepe luni procesul de recrutare pentru hipermarketul care va fi inaugurat in toamna, in cadrul complexului comercial Polus Center de langa Cluj-Napoca. Primul pas pentru a aplica la unul din cele 600 de locuri de munca disponibile il constituie un apel telefonic, pentru programarea la interviu. Medoda este o premiera pentru Cluj-Napoca.

"In perioada 9 - 20 iulie va functiona un TelVerde (telefon cu acces gratuit) la numarul 080 008 0004. Aplicantii pot suna la acest numar in zilele lucratoare, intre orele 8.00 si 16.00 sau se pot inscrie la standul special amenajat in holul Casei de Cultura a Studentilor", a explicat ieri directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don. AJOFM este coorganizator al targului de locuri de munca pentru Carrefour.

Studii medii

Interviurile vor avea loc pana pe 6 august, iar in fiecare dimineata compania va sustine o prezentare a ofertei salariale. Cele 600 de posturi disponibile se adreseaza majoritar persoanelor cu studii medii.

"Este vorba de operator case de marcat, lucrator comercial, lucrator receptia marfii, operator vanzari, operator supraveghere, operator stivuitor, asistent resurse umane, lucrator deco, agent monitorizare preturi, operator comercial receptia marfii, dar si brutar, cofetar, patiser, macelar si preparator de peste", a precizat Don

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=312766/ target=_blank>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>