Mega Image preia cinci magazine Gulliver, "vanate" si de Carrefour

Miercuri, 07 August 2013, ora 17:59
2792 citiri
Mega Image preia cinci magazine Gulliver, "vanate" si de Carrefour
Sursa foto: http://www.intermodal-logistic.ro

Belgienii de la Mega Image isi extind reteaua de magazine din Bucuresti, prin preluarea celor cinci magazine ale lantului Gulliver, disputat si de retailerul francez Carrefour.

Lantul de magazine Gulliver, cu o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro anul trecut, a fost disputat de Mega Image si de Carrefour, cei doi retaileri fiind interesati de transformarea celor noua unitati Gulliver in francize proprii.

Initial, grupul Carrefour anuntase ca va integra toate magazinele Gulliver in reteaua sa de proximitate Express, dar oficialii companiei au declarat, recent, ca doar patru din totalul de noua magazine vor fi francizate.

Celelalte cinci magazine Gulliver au fost preluate de belgienii de la Mega Image, care au anuntat ca unitatile vor fi remodelate pana la finalul lunii octombrie.

Trei locatii vor deveni magazine Mega Image si doua vor fi operate sub brandul Shop&Go.

"Toate magazinele vor fi remodelate pana la finalul lunii octombrie (...) Prin acest acord Mega Image isi consolideaza reteaua de magazine si totodata prezenta in cartierele din Bucuresti", se arata intr-un comunicat al companiei.

Fondat in 1995, Mega Image detine o retea de 239 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste, sub marcile Mega Image (145) si Shop&Go (94).

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image a obtinut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Mega Image Gulliver, #franciza Mega Image, #Carrefour Mega Image francize , #Investitii