Romsym Data extinde oferta educationala a Centrului ITtraining in Timisoara, Cluj si Galati

Vineri, 22 Octombrie 2004, ora 11:05
1625 citiri

Centrul ITtraining, unul dintre cele mai moderne centre de pregatire in domeniul IT din Romania, a extins aria de acoperire a ofertei sale educationale.Pentru o mai mare eficienta in abordarea procesului educational si pentru a raspunde nevoilor crescute la nivel local pentru consultanta si specializare in domenii de maxima importanta pentru desfasurarea afacerilor, Centrul IT training organizeaza in prezent cursuri IT in Cluj, in parteneriat cu IT Service Consult, in Timisoara prin InfoTim SA si in Galati prin Cad Resource Centre.

Centrele ITtraining ofera o gama larga de cursuri specializate, acestea fiind implementate in colaborare cu partenerii locali recunoscuti pentru calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Oferta educationala a Centrului IT training se bazeaza pe experienta si cunostintele certificate a unei echipe de specialisti cu inalta calificare, atestati international de companii prestigioase la nivel mondial.

Centrul IT trainig ofera cursuri in urmatoarele domenii:

  • Cursuri Linux

  • Cursuri Symantec

  • Cursuri Macromedia

  • Cursuri Adobe

  • Cursuri Business Intelligence

  • Cursuri de grafica/DTP

  • Cursuri MacIntosh

  • Cursuri de Management al Securitatii Informatiilor

  • Cursuri ECDL (European Computer Driving Licence)

    CURSURI DE PREGATIRE PENTRU IMPLEMENTAREA, CERTIFICAREA SI AUDITAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SECURITATII INFORMATIILOR CONFORM BS 7799-2:2002 SI BS ISO/IEC 17799:2000.

    In premiera pentru Romania, Centrul ITtraining organizeaza si cursuri de pregatire pentru Disaster Recovery Planning, continand notiuni fundamentale pentru managementul continuitatii activitatilor in cazul unor dezastre, caderi sau atacuri informatice dramatice. Apropierea de Comunitatea Europeana face necesara implementarea unor astfel de sisteme de management din perspectiva obtinerii unor avantaje competitive seminificative sau chiar pentru supravietuirea in piata.

    Companii de prestigiu din domeniul serviciilor, consultantei, tehnologiei informatiei, telecomunicatii si alte domenii industriale au ales cursurile de Managementul Securitatii Informatiilor ale centrului ITtraining, pentru a-si pregati specialistii proprii, printre care, din ultima promotie aminitim: CABINETUL CALIN TATOMIR, AMCO PRESS, PAGINI AURII, FRIESLAND ROMANIA, ENSIGHT MANAGEMENT & IT CONSULTING, RADIX COMPANY, INFORM LYCOS, BIDEPA SECURITY, TELE ELECTRON, SIEMENS ROMANIA, ATLANTIS, CASIAL DEVA-CARPATCEMENT HOLDING, ROMSYM DATA.

    Cursurile pot fi predate chiar si la sediul clientului si sunt asigurate de specialisti de inalta calificare, certificati pe plan local si international: BS 7799 Lead Auditor certificat de British Standard Institution, ISO 9001 Lead Auditor SRAC - Societatea Romana de Asigurarea Calitatii, certificat de European Organization for Quality.

    Despre Centrul IT training

    ITtraining este unul dintre cele mai moderne centre de instruire in domeniul IT din Romania. Misiunea centrului ITtraining este de a transmite intr-un mod cat mai placut, rapid si eficient cunostinte fundamentale si specializate pentru folosirea calculatorului in diverse scopuri.

    Despre Romsym Data

    Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

    Romsym Data este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) A- dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

    Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, McDonaldA's, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

    Pentru informatii suplimentare privind oferta educationala IT Training:

    CENTRUL ITTRAINING BUCURESTI

    B-dul Burebista nr.4, bl. D13, sc. 4, et.5, ap.126

    Sector 3, Bucuresti, Romania

    tel: +40 (21) 321.19.14, 321.19.24

    fax: +40 (21) 321.19.66

    CENTRUL ITTRAINING CLUJ

    Str. Slanic, nr.1, apt. 1

    Tel: 0744 601 736

    O788 472 677

    0744 660 812

    Email: cluj@ittraining.ro

    CENTRUL ITTRAINING GALATI A- Cad Resource Center SRL

    Str. Melodiei, Bl. Paltin 1, parter 80050, Galati

    Tel: 0236 477 380

    0236 407 041

    0236 477 400

    Fax: 0236 466 821

    E-Mail: office@crcnet.ro

    www : www.crcnet.ro

    Persoana de contact: Bogdan Motoc

    INFOTIM SA TIMISOARA

    Piata "Timisoara 700"

    Tel: 0256 221 372

    Fax: 0256 221 371

    Email: mradu@infotim.ro

    Persoana de contact: Mariana Radu

    Pentru mai multe informatii:

    www.ittraining.ro

    Sursa: www.comunicatedepresa.ro