Carpatcement Holding va primi o finantare nerambursabila de 6,3 milioane lei

Luni, 22 Martie 2010, ora 13:53
1526 citiri
Carpatcement Holding va primi o finantare nerambursabila de 6,3 milioane lei

Carpatcement Holding si Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri au semnat in 11 martie un contract de finantare pentru cresterea capacitatii de livrare ciment la sucursala Bicaz-fabrica Tasca, proiect de 16.572.100 lei, din care 6.358.303 lei finantare nerambursabila.

Proiectul, care primeste finantare din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS CCE), va fi implementat in perioada 11 martie 2010 - 11 mai 2011.

Finantarea a fost obtinuta prin Axa Prioritara 1 -"Un sistem inovativ si ecoeficient de productie" (Domeniul de interventie DMI.1.1, Operatiunea (a) "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv pentru investitii tangibile si intangibile", Schema de finantare "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii realizate de intreprinderile mari".

POS CCE este un Program Operational finantat din FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regionala), care are ca obiectiv cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti si reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul U.E. PO CCE a fost aprobat de Comisia Europeana in iunie 2007.

Carpatcement Holding, parte a Grupului HeidelbergCement, este unul dintre principalii producatori de ciment din Romania.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carpatcement, #holding, #finantare, #ciment , #stiri Carpatcement Holding