Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

0,3% dintre toate companiile romanesti genereaza 30% din cifra de afaceri

0,3% dintre toate companiile romanesti genereaza 30% din cifra de afaceri

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat cele mai bune 227 companii din Romania, printre care Carpatcement Holding, Ana Hotels, Antibiotice SA si Remat Holding SA.

Carpatcement Holding, Ana Hotels, producatorul autohton de medicamente Antibiotice SA, Remat Holding SA, s-au numarat printre companiile ale caror reprezentanti au urcat miercuri seara pe scena de premiere a Palatului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru a primi Premiul National, cea mai inalta distinctie de premiere a performantelor economice din anul 2008.

Topul National al Firmelor s-a bucurat de prezenta unora din cele mai importante personalitati ale vietii politice, sociale si academice care au inmanat Premiile Nationale companiilor castigatoare.


0,3% dintre toate companiile romanesti genereaza 30% din cifra de afaceri


Companiile clasate in Top pe locurile 1 - 10 reprezinta un procent de doar 0,3% din numarul total al societatilor din Romania, dar genereaza mai mult de un sfert (30 %) din cifra de afaceri a firmelor din Romania. Ele ofera locuri de munca pentru 15 % din umarul salariatilor de la nivel national.


Clasamentul Topului National cuprinde 1.964 operatori economici, clasati pe primele 10 locuri la toate domeniile, grupele si clasele de marime a intreprinderii, dintre care 227 au fost laureati ai locului I.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1781 ori