Carpatair va suplimenta zborurile in perioada sarbatorilor

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 12:03
2329 citiri
Carpatair va suplimenta zborurile in perioada sarbatorilor

Carpatair va suplimenta, in perioada sarbatorilor de iarna, numarul zborurilor operate din Timisoara catre Iasi si Chisinau, precum si catre mai multe destinatii externe, a anuntat, miercuri, compania aeriana.

Cursele aditionale vor fi introduse in zilele de duminica, din 20 si 27 decembrie, respectiv 10 si 17 ianuarie 2010, pentru a raspunde cererii ridicate pentru calatorii din aceasta perioada, informeaza Mediafax.


Astfel, in intervalul mentionat, vor fi operate suplimentar curse spre Venetia, Bergamo, Roma, Verona, Bologna, Lviv, precum si doua zboruri interne catre Chisinau si Iasi, cu retur, toate cu plecare din Timisoara.


"Este pentru a doua oara in acest an cand lansam in perioadele de varf de sezon «Oferta speciala de Duminica» pentru a raspunde nevoii crescute de calatorie (...). Dorim astfel sa oferim pasagerilor mai multe optiuni de calatorie in varf de sezon", a declarat intr-un comunicat presedintele si directorul executiv al Carpatair, Nicolae Petrov.


In perioada sarbatorilor de iarna, zborurile companiei se vor executa dupa programul normal, cu exceptia zilelor de 25 decembrie si 1 ianuarie 2010, cand toate cursele vor fi anulate.


Compania aeriana Carpatair, care detine un hub aerian la Timisoara, opereaza peste 250 de zboruri regulate pe saptamana catre 30 de destinatii din sase tari.


In octombrie, Carpatair si-a extins oferta din Bucuresti prin lansarea a doua destinatii directe, respectiv Bari si Ancona. Flota operatorului aerian este compusa din 15 aeronave de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri si Fokker 100, cu cate 105 locuri, urmand ca din decembrie sa introduca trei aparate Fokker 70, avand o capacitate de 72 locuri fiecare.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Carpatair, # zboruri, # suplimentare, # pasageri, # sarbatori , #stiri Carpatair