Carpatair: Numarul zborurilor spre Italia a crescut cu 25%

Marti, 01 Iunie 2010, ora 14:02
2352 citiri
Carpatair: Numarul zborurilor spre Italia a crescut cu 25%

Compania Carpatair a inregistrat in prima jumatate a anului 2010 o crestere cu 25% a numarului zborurilor operate saptamanal spre Italia, fiind introduse 22 de noi frecvente catre aceasta tara, a anuntat, marti compania aeriana, informeaza NewsIn.

Compania opereaza in prezent 170 zboruri saptamanale (85 de frecvente) catre noua destinatii din Italia, direct din Bucuresti, Timisoara, Craiova si Budapesta.

"Cresterea de 25% este determinata de introducerea, incepand cu luna mai 2010, a patru noi zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) catre Venetia, Milano (Bergamo), Verona si Bologna si prin introducerea a doua zboruri directe din Craiova catre Milano si Roma incepand cu luna iunie, suplimentarea in martie 2010 a frecventei zborurilor directe Bucuresti-Ancona la trei zboruri pe saptamana", au precizat reprezentantii companiei.

Carpatair este compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (170 zboruri one-way - 85 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

"Italia reprezinta una dintre cele mai importante piete pentru Carpatair. Avem o experienta de peste zece ani de operare continua pe aceasta piata, perioada in care am reusit sa cunoastem indeaproape cerintele clientilor si sa venim cu servicii care sa raspunda perfect nevoilor acestora. De aceea, atunci cand am decis extinderea bazelor operationale din Bucuresti-Otopeni si Craiova, am ales destinatiile din Italia, care au cea mai mare cautare in acest moment" a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte Marketing&Vanzari la Carpatair.

Carpatair a inceput operarea directa din Bucuresti - Otopeni spre Italia in octombrie 2009, cand a introdus zborurile directe Bucuresti-Ancona si Bucuresti-Bari.

In martie 2010, compania a crescut numarul frecventelor de zbor Bucuresti-Ancona de la doua la trei zboruri pe saptamana.

"Incepand din mai 2010, compania a mai adaugat patru noi zboruri directe Milano (Bergamo) cu sase frecvente saptamanale, Venetia, cu sase frecvente saptamanale, Verona, cu trei frecvente saptamanale si Bologna, cu trei frecvente saptamanale. Incepand din luna iunie, Carpatair lanseaza si cele doua zboruri directe din Craiova spre Milano (Bergamo) si Roma (Fiumicino). Ambele rute vor fi operate cu o frecventa de doua ori pe saptamana. Dupa Timisoara si Bucuresti, Craiova este al treilea oras din tara de unde Carpatair introduce zboruri directe spre Italia".

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 340 de zboruri/saptamana, spre 30 de destinatii, din sase tari. 

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#carptair, #frecventa, #italia, #zboruri , #stiri Carpatair