Carpatair introduce din mai zboruri directe de pe Aeroportul din Craiova spre Milano si Roma

Luni, 22 Februarie 2010, ora 15:51
1856 citiri
Carpatair introduce din mai zboruri directe de pe Aeroportul din Craiova spre Milano si Roma

Operatorul aerian Carpatair introduce din 24 mai zboruri directe de pe Aeroportul din Craiova spre Milano-Bergamo si Roma-Fiumicino, ambele rute urmand sa fie operate cu o frecventa de doua ori pe saptamana, a anuntat luni compania, informeaza NewsIn.

In prezent, zborurile pentru Milano si Roma sunt efectuate zilnic prin intermediul HUB-ului de la Timisoara.

Prin lansarea zborurilor directe din Craiova, compania aeriana Carpatair isi extinde prezenta pe aeroporturile din Milano si Roma cu inca patru zboruri saptamanale, ajungand astfel la opt zboruri saptamanale pentru fiecare aeroport.

In Romania, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne, Craiova fiind al treilea oras dupa Timisoara si Bucuresti pentru care compania a lansat zboruri directe catre Italia.

Aeronavele Fokker 70 care vor opera zborurile Craiova - Milano si Roma au fost introduse recent in operare si au o capacitate de 72 de locuri, dintre care 12 business class.

Luand in considerare orarul de vara anuntat, numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana.

Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si sase tari.

Din octombrie 2009, Carpatair si-a extins baza operationala din Bucuresti-Otopeni prin lansarea a doua zboruri regulate directe din Bucuresti spre Bari si Ancona, Italia.

In luna decembrie anul trecut, compania a introdus zboruri directe pe ruta Budapesta-Venetia si retur.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Carpatair, # zboruri, # aeroport , #stiri Carpatair