Ti-au disparut bani de pe card! Ce trebuie sa faci sa ii primesti inapoi

Marti, 25 Februarie 2014, ora 12:25
2079 citiri
Ti-au disparut bani de pe card! Ce trebuie sa faci sa ii primesti inapoi

Bancile afirma ca victimele fraudelor cu cardul bancar isi primesc inapoi toti banii, insa doar in urma unei anchete care sa stabileasca faptul ca nu au fost vinovati de neglijenta.

De asemenea, institutiile financiare tin sa fie respectata o procedura stricta in vederea recuperarii pagubei.

Asadar, primul lucru pe care il are de facut victima unei fraude este sa contacteze banca, dupa care trebuie sa se prezinte la o unitate a acesteia si sa completeze formularele necesare indicate. In plus, clientul trebuie sa sesizeze cat mai repede organele de urmarire penala.

Urmeaza apoi o perioada de asteptare care variaza de la o institutie la alta si de la un caz la altul, pe parcusul careia banca si politia isi transmit documente, iar la final se da verdictul.

Ce inseamna neglijenta? Neglijenta este asociata cu nerespectarea de catre client a obligatiilor ce ii revin in vederea pastrarii in siguranta a cardului si a elementelor de securitate. De exemplu, clientul nu trebuie sa ...citeste mai departe despre "Ti-au disparut bani de pe card! Ce trebuie sa faci sa ii primesti inapoi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#despagubire fraude card, #fraude carduri bancare, #card ING, #card Banca Romaneasca, #card brd, #card millennium bank , #Stiri Carduri