Cum iti imparti pe rate automate toate cheltuielile de pe cardul de credit

Miercuri, 05 Mai 2021, ora 08:30
944 citiri
Cum iti imparti pe rate automate toate cheltuielile de pe cardul de credit
Foto: Pixabay.com

Desi am spus in nenumarate randuri, prin intermediul acestei rubrici, ca un card de credit ar trebui achitat cat mai repede, e bine sa aveti in vedere si cealalta optiune. Adica sa va impartiti cheltuielile in rate, mai ales daca, in unele cazuri, dobanda este zero.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa profiti de ratele cu dobanda zero.

Unele banci din Romania au venit cu optiunea de a face o solicitare la ghiseu sau prin centrul de asistenta al institutiei financiare in care sa cereti activarea serviciului de plata in rate a cheltuielilor.

Dupa ce va este aprobata aceasta cerere, automat fiecare cheltuiala, in functie de marimea ei, va fi impartita intr-un numar fix de rate fara dobanda.

Spre exemplu, daca, sa spunem, ati cheltuit 175 de lei si aveti activ serviciul de plata in rate, atunci banca va va imparti aceasta suma in 3 rate lunare.

Iata mai jos un exemplu:

* 3 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale mai mari de 100 si pana in 300 lei inclusiv* 6 rate lunare egale pentru tranzactii la comercianti intre 300,01 si 600 lei inclusiv* 9 rate lunare egale pentru tranzactii la comercianti intre 600,01 si 1200 lei inclusiv* 12 rate lunare egale pentru tranzactii la comercianti dintre 1.200,01 si 1.800 lei inclusiv* 18 rate lunare egale pentru tranzactii la comercianti intre 1.800,01 si 2.400 lei inclusiv* 24 rate lunare egale pentru toate tranzactiile la comercianti peste 2.400 lei

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

Cat de avantajoase sunt depozitele pe 3 ani

Broker sau asigurator? Care este mai avantajos pentru tine ca asigurat?

FUD - fenomenul prin care poti pierde bani daca nu te stapanesti ...citeste mai departe despre "Cum iti imparti pe rate automate toate cheltuielile de pe cardul de credit" pe Ziare.com

#rate automate, #card de credit , #Stiri Carduri